![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
O Skodita:d:d:d:d:d:d
|
2 Attachment(s)
lupo .. :rolleyes2
:arrow: |
2 Attachment(s)
@sandrin. imi place bara . cum vine ....carbonu parka nue chiar perfect ;) bafta .
Am facut si io putin tuning la Honda :-P....ceva aja subtire de vara :)):-P |
zi de vara'n...toamna-iarna:D
mari: mai multe reflexii pe negru ala...si pare asa..nujh..desaturat...si portocaliul pare putin fake, nujh de ce.... sandrin:bara fata parca mai are putin si ajunge jos, in schimb pragul parca ar fi deja in pamant...mise pare prea mare:| si la carbon mergea eternul twirl:D |
2 Attachment(s)
hai k m-am jucat si eu putin cu lupo-ul .........stiu k sunt cateva greseli.....nu am mai lucrat de mult :sad:
|
2 fast buza de la spoiler este blurry si roata pate nu are camber in timp cde roata fata are
|
2 Attachment(s)
Am venit si eu cu o masinutza , stiu ca am cateva greslei , da asta este sper sa imi spuneti ce parere aveti ...
|
culoare opaca ... jante prea luminate
|
@ NIGHTDEVIL - lupo asta al tau e bestial...priza de aer de langa fara e cam ireala, in rest e beton ;)
@ SANDRIN - lupo al tau e furios rau, doar o chestiune am sa iti zic, prag cu STi pe polo?! @ Mari_NSL - misto ideea, misto detaliile, doar ca janta spate e mai mica decat cea de pe fata sau cel putin asa mi se pare mie ;) @ BO$$U - jante strambe si prea luminoase, ce suint gaurile alea din spoilerul fata?! @ 2_FAST_4_U - e cam blurry masina, in rest e destul de bine realizata @ BOYCU - grila stramba, spoilerul fata blurry si mi se pare mie sau alea sunt jante de peugeot? dc da trebuia sa le scoti sigla ;) |
trebuiau sa fie nijte proiectoare , da nu am gasit rotunde :(
|
MARI Ti-am mai zis ca e super tare :wink:, daca pastrai si usa apropiata deschisa era si mai si :Wink:.
bo$$u Masina e ok, n-ai facut decat un styling, umbre mult prea accentuate la plasa, janta fata e murdar si stramba ( in studio nu au reflexii sau daca au sunt slabe.. ) prea rapid pentru mine O intrebare am, de ce e geamul spate mai lucios decat cel din fata ? Mai sunt si alte greseli :wink: |
3 Attachment(s)
Un mitsubishi EVOX... my new fav car
|
Klumea wlady!!
Carbonu vine putin ciudat da arata mai bine asa super idee si atmosfera de nfs e nota 10 ! |
Quote:
|
Cum pot sa fac si eu la o masina culoarea negru metalizat help plz ! :D
|
Quote:
bafta |
2 Attachment(s)
honda ptr battle'u cu bmw fan :)
|
2 Attachment(s)
E misto HONDA ;)
asta cum e ! |
2 Attachment(s)
.....................
|
2 Attachment(s)
Un comment si la a mea pls :rolleyes2
|
Quote:
|
Dj.Dynutzu : jante blurry , plasa fara umbre
OMB ; se vede vechiu background prin geam ,in rest e calumea bv;) |
Nissan 350z
2 Attachment(s)
|
Re: Nissan 350z
Quote:
- nu ai umbra la plasa |
Jantele nush daca sunt chiar asa de blury dar erau prea deschise si le-am intrunecat ! :D
MS pt aprecieri :D |
1 Attachment(s)
Nissan SUPRA 350z. :lol: :lol: :lol:
|
lucrare super...dar...intercooleru e cam stramb si se vede diferenta intre pneul vechi si pneul impreuna q janta (pe spate)..in rest..kiar imi place :D
|
spoilerul e descentrat spre stanga
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
sar si eu cu o lucrare
:D |
sa vedem ....
carbon super ireal.... jante f blury si prea luminate ptr studio ... culoare putin km ireal selectii coltzuroase bafta |
2 Attachment(s)
volvo c70 - quick chop...
|
trebuia sa faci reflexii la bara fata si prag ...reflexii de la iarba :-? asa pare ca sta in aer :)
|
Quote:
|
Re: Nissan 350z
Quote:
|
Ce?nu sunt ike :D am o impreza pe pagina cealalta :D si vreau un comment :D
|
my bad ....
spoileru fata e cam blury .. janta spate e stramba |
Quote:
- umbre plasa - pragul mai multe umbre bafta ;) |
@exile_design - idee e buna, dar prelucrarea lasa de dorit. Spoilerul spate e cam drept!
@dj.dynutzu - jante blurry si prea inchise, plasa proasta si stramba, ce e aia la aripa fata? @nick_nasta - culoare tipatoare si ireala, jante plata si strambe, ai vopsit totul inclusiv siglele, de carbon sa nu mai zic ca tot ireal e! @omB* - Mazda rX-3 - misto facuta, destul de sleeper asa, motor puternic pe o caroserie simpla ;), tare! - Nissan Z350 - misto kitul de la porsche vine bine! nu am ce comenta @ike_slrr - scade din opacitatea grilei sau faa-o mai inchisa si poate alt set de jante, destul de putin tuning @2fast4U_DK - spoilerul fata e cam stramb si roata spate e cam subtire |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:26. |
|
- Copyright 2026 4Tuning