![]() |
|
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
am si eu nevoie de niste informatii va rog: care sunt semnele ca trebuiesc schimbate bujiile? sau ce simptome are masina daca sunt defecte...la cati km se schimba? rog sa raspunda doar cei care sunt siguri de informatiile astea. multumesc anticipat
|
Quote:
semne nu prea dau bujiile,cel putin nu evidente niste semne mai discrete ar fi ridicarea consumului de carburan cu aprox 1 litru la suta de km(daca sunt duse rau bujiile), masina e mai lenesa in accelerare sau eventual cand bagi brusc piciorul in ea are "ezitari" la urcare in turatie eventual ar trebui sa verifici/schimbi si filtrul de aer (ala e recomandat sa se schimbe undeva la 10.000 de km la praful care e la noi) cele 2 filtre : aer si combustibil pot sa influenteze foarte mult mersul masinii,ca si bujiile |
Recomand NGK Iridium IX. Cod BKR6EIX.
|
ms de raspunsuri,ma mira faptu ca BMW recomanda bujii japoneze cand mai toate electricele sunt de la BOSCH......WAS IS DASS??:tenisclap
|
alta intrebare................iridium alea sunt cu filetul normal???? cu filet lung am pe o mazda mx-3 si daca e buna treaba le iau de pe mazda si le pun pe pisic
|
Quote:
Daaaaa si pe mine ma mira ca folosesc bujii japoneze... credeam ca doar turbine japoneze folosesc si la bujii jaboneze le e rushine... Propun sa deschidem un topic in care sa ne miram toti de diverse lucruri... |
Quote:
|
Quote:
Eeehh asa e felul meu ce vrei sa fac... De schimbat nu mai am cum sa ma schimb la varsta asta... Deci sa inteleg ca ironia e un lucru urat. Lipsa de caracter cum s-ar zice.... Am si eu defectele mele ce sa fac... Ce te deranjeaza ? ironia sau faptul ca e gratuita ? Insulta-ma :) BHa ironicule !!!! |
Quote:
Quote:
Nu te flata, nu e cazul cand e o tentativa ieftina, din dorinta de afirmare ca cel mai interesant satean pe 4t. Quote:
|
Mi se rupe penisul de ce grohaie un mistretz...
|
as dori sa stiu ce tip de ulei se pune in grup si unde pot gasi? mersi
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Da asa e. Si eu gandesc ca si tine dar asta spune producatorul...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:21. |
|
- Copyright 2026 4Tuning