![]() |
Re: Constanta - Accidente
pffff....:(
|
Re: Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe
bine ca nu era in misune sa alerge pe cineva mai facea si alte victime ii lua ca pe popice... ...daca mai sunt inca 10 "regi " din astia in politie..se vor face angajari. ;)
|
Nu l`am cunoscut in afara serviciului, mi`a luat talonul pt folii fatza ( pe buna dreptate ), dar imi doresc sa`si revina sa se bucure alaturi de sotzia lui de cea mai mica surpriza dar cea mai mare minune, copilul sau
|
Quote:
Ai idee cum s-a intamplat accidentul de-ti dai cu parerea? Si restu de babuini rupti-n supape care ptr un talon sau amenda luata se bucura ca acum el este conectat la aparate sunteti praf ba spartilor |
Quote:
|
Mai stie cineva ceva de starea lui?
|
inca grav din pacate din cate mi s-a zis
|
1 Attachment(s)
stie careva ceva despre acest accident?... am primit poza pe mess :D
|
Foarte tare, asta apare pe wrecked exotics sigur!!! :D
|
Mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cum l-a facut asta si nici macar de 1 luna nu cred ca il are :| pacat de masina
|
|
Pacat de masina
|
masina are mai mult de o luna . pacat de ea
|
Ma duceam la munca si am vazut masina si politia :) ... am zis ca visez , imi dadeam palme , nu eram obijnuit sa vad un lamborghini facut praf la noi in ct pe Tomis :)
|
5 Attachment(s)
h. ~ 17:00
andrei muresanu x fulgerului (cred) duba vs. opel (care nu a acordat prioritate) duba vs. gardul omului ambulanta era pt soferul opelului |
| All times are GMT +2. The time now is 12:37. |
- Copyright 2026 4Tuning