![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
6 Attachment(s)
mda...cineva mi-a recomandat aici ca ma va ajuta cineva sigur, dar vad ca altora care au postat dupa mine li s-au indeplinit cerintele, iar mie...
mai incerc inca o data totusi...as vrea jantele albe si un vinyl in genul celui atasat... sau alte culori cum credeti voi ca ar veni frumos...multumesc inca o data :) |
melcu_melcut ..si eu stau la coada de ceva timp, or avea treaba sau cine stie. nu sunt obligati sa faca tuturor...sau chiar nimanui cred eu. o fac din placere. asta e
|
asta e...lasa ca invat eu singur sa ma joc cu programele...:|
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
intrebari peste intrebari..hmmm eu zic ca e destul de simplu...nimeni nu citeste regulile..masini murdare,dimensiuni mici,pozitii grele...etc! ..sa nu mai zic ca multi nici multumesc nu stiu sa zica..
|
merci frumos laur
|
6 Attachment(s)
Salut ! As dori si eu daca se poate urmatoarele modificari :
Folie geamuri fata 25% Coborata garda la sol putzin Folie carbon ( plafon , portbagaj , capoata) Manere spate anulate sau Folie geamuri fata 25% Coborata garda la sol putzin Manere spate anulate De la manere un sus alta culoare (ceva mai exotic) |
2 Attachment(s)
Quote:
8) |
Quote:
Nu ma gandisem la jante negre, dar nu da rau ... Insa alea la anu, de'acum. Sa treaca criza :P |
4 Attachment(s)
Imi poate cineva pune pe masina asta niste BBS CH black sa vad si eu cum vin?
Adica modelul acetsa http://www.tirerack.com/images/wheel...bpsl_ci3_l.jpg Va multumesc mult |
2 Attachment(s)
Ford Fiesta
Suspensie Sport Jante 16" Grila Semnale Clear Faruri Smoked Folie Geamuri Folie Plafon Daewoo Nexia Jante Albe Grila Semnale Anulate Clapete Usi Spate Anulate Xenon |
@Ady9005, multumesc frumos pentru efort
Maxy, rau n'au cum sa dea jantele alea, clar ;) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Multumesc mult Laur, se pare ca vorba lui Andrei dau superb. :D
Si inca o mica rugaminte... se poate ca janta sa fie putin mai mare decat cea originala? adica un 17" sau chiar 18? Merci mult. |
1 Attachment(s)
Asa?:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:13. |
|
- Copyright 2026 4Tuning