![]() |
|
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Am facut cateva poze si cu sistemul de aprindere(bobina, modul si delcou)
mai multe detalii?:D am vazut ca sunt de wv audii:) de unde le-ai cumparat? ce bani? si daca au fot ceva de genu plug&play:) fara morficari adaptari ceva de genu:) |
Frumoasa ca intotdeaua...dar mocheta aia, atrage atentia intr-un mode negativ, acum nu imi pot da seama daca este murdara, dar cand totul se vede negru si frumos...podeaua arata ponosita.
Asta ca nu am ce comenta :lol:...caut chichite :D |
Quote:
Totul a ajuns 310 Ron si ceva alergatura.:-) Delcoul este Bosch(Golf 1 sau 2) adaptat pentru Dacie iar mufa e aceeasi si pe Golf 2 si pe Golf 3. Multumesc Andi, ma gandesc si la o mocheta pe viitor..poate cand dau jos bordul si totul de pe dedesubt:rolleyes2 |
si sa meritat investitia? pare o chestie foarte smechera:D
|
Quote:
Gandeste-te ca atunci cand vor fi 2 orizontale pe masina si pompa de benzina electrica aprinderea cu platina va fi tare dezorientata de la 6000 rpm in sus..:rolleyes2 |
uite ca suntem 2 care vrem mocheta la interior :) cand i-am spus eu nici nu vroia sa auda,acum se mai gandeste :D ...andi,trebuie sa-l mai batem la cap!!!
|
Quote:
ai putea sa incerci ceva frantuzesc, ai avea mai multa incredere in unu dinala:D parerea mea:) |
Quote:
Dorintele sunt mari dar trebuie sa le fac cu cap si in functie de ocaziile care apar..si de banii de care dispun..:rolleyes2 |
Dar daca ii pune alt motor atunci nu mai e Dacie si nu mai ara acelasi farmec.Intradevar era mai usor sa puna un motor de straineze ca e plin la dezmembrari dar nu mai avea nici un farmec tot proiectul asta si nici zicala: "Ce poate batrana Dacie"!!! Spor...
|
Asa are si alte roti care nu sunt de dacie, punte cu discuri de renault, pasaje la aripi de golf 2, etc.
|
da tot inima de roman are :)
|
Quote:
|
Quote:
Nu e el fiabil(asta e cea mai proasta treaba la el) dar cu modificari ramai putin uimit de ceea ce poate scoate:rolleyes2 |
Motorul de Dacia nu e fiabil???? Hai in orice piata din tara asta sa vezi Dacii cu sute de mii de km la bord...personal am asistat la o demontare de motor care avea in el ....pamant, si totusi mai mergea
Si eu am cum vrei tu, 2 Dellorto pe masina si daca nu exagerezi cu ele motorul va tine mult si bine |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:23. |
|
- Copyright 2026 4Tuning