![]() |
|
si care varianta ti se pare mai indicata?
poti sa mai faci o modificare:interiorul jantei negru si spitele cromate? |
Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning
|
E facuta pachet frate, a cui e? :(
|
Quote:
|
Nasol tare de el, sper ca el nu a patit nimic
|
Quote:
VW Driver Stage 3 valyh's Avatar Join Date: Mar 2009 Oras: Targu Neamt Posts: 152 Member of: [VW] Default Re: golf 3 VIP la cum e lovita masina pot sa spun ca ne-am nascut a 2 a oara toti cei care eram in masina....nimeni nu a fost ranit doar cateva vanatai....dar promit ca o sa revina vipul in forta.... E bine ca au scapat toti teferi, vorba aia "tabla se indreapta, sanatatea nu" Asa-i |
E bine ca au scapat toti teferi, vorba aia "tabla se indreapta, sanatatea nu"
|
M-am rasturnat si eu cu masina dar nu era in halul asta ! No comment !
|
ce-am citit pe un blog referitor la consumul economic,zicea cam asa:Nu utiliza consumatorii electrici atunci cand situatia nu o impune. Farurile, proiectoarele, sistemul audio supradimensionat contribuie la cresterea consumului de carburant...e adevarat?
|
Quote:
deoarece alternatorul cu cat e mai solicitat ( cu cat are mai multi consumatori pe cap) cu atat opune o rezistenta mai mare la rotirea lui....bine inteles ca e vorba de cateva sute de mll de benzina/motorina la suta de km |
CINE VINE IN SEARA ASTA LA INTALNIRE??....
|
Eu zic sa desfiintati sectiunea de bursa ca nu o baga nimeni in seama.
|
Asta se intampla de cand a suferit modificari si e mai greu de urmarit tot ce scrie acolo
|
Salut baietzi!
Care are vre`o idee cam cat e un motor de 318i 1.8 benzina la mana a doua? K am un trancanit pe la 3 mii de turatzii si ma gandesc k ar fi cuzinetzii asha k ma gandeam sa iau alt motor daca gasesc ieftin.Apropo eu sunt din Roman...si totusi unde e cafeneaua asta?Sau cum se cheama! |
:)) Pai ... nu exista aceasta cafenea decat virtual .. si vinerea seara daca te duci la intalnirea 4tuning din Piatra Neamt :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:38. |
|
- Copyright 2026 4Tuning