![]() |
|
Re: Masina Mea Virtuala V2
1 Attachment(s)
Fresh news!
Mercedes-ul a iesit de la vopsit si este asamblat:D Urmeaza sa ma apuc de suspensie, frane si celalalte piese cumparate! P.S tobele asa au fost pe masina, am ceva mai dragut pentru el:D Cumpar auto vechiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!! |
2 Attachment(s)
|
2 Attachment(s)
@Ruffy ce tancuri are īn picioare :shock:. foarte frumos, vreau să īl văd gata, cāt mai repede.
@cretu din ce văd pānă acum, ai mai īnvațat jocul, bravo. Pānă la urmă, ce planuri ai cu el? Mașina mea este cam gata: |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Inafara ca am lucrat mult la masina in astea 2 zile in care nu mi-am facut aparitia :D
Am schimbat scaunele in ceva mai sport. Suspensie pneumatica. Arcuri HKS Hipermat III Sport. Jante BBS de 19* . Si vopsirea kitului in culoarea masini. Am facut cateva poze la tara:D PS: nu imi merge sa bag night angeals:( |
Quote:
m-am intors din germania,am cumparat o masina de acolo .... va arat poze mai pe seara,ca acum e urat afara si ploua,si mi-e lene sa ies afara :rolleyes2 |
4 Attachment(s)
Mi-am Luat Logan Prestige :dance:
defapt pentru prietena mea :) pana la 19 august vreau sa fie gata.... detalii despre masina :D CaroserieSedan (4 usi) Putere: 103 CP / 77 KW Capacitate cilindrica:1598 cm³ Clasa de poluare:EURO 4 Culoare: Verde Aer conditionat:Manual Numar de usi:4 Usi Cutie de viteze:Manuala Performanta: 77 kW ( 105 PS ) Despre masina: Masina este neinmatriculata An fabricatie: 2007 Kilometraj: 143,500 Carburant: benzina Judet: Prahova Dotari suplimentare masina: Oglinzi electrice, Aer Conditionat, Airbag, Inchidere centralizata, ABS,Proiectoare ceata, Alarma, Computer bord, Geamuri electrice Consum/Poluator*: īn localitate: 9.2 īn afara oraşului: 5.9 combinat: 7.1 CO2: 170 Findca proprietarul nu o mai folosea a scos loganul din circulatie si la lasat lasat la tara intr-un garaj:sad: dar acum ca e la mine o sa fie complet schimbat :twisted: |
3 Attachment(s)
Tomas:))
Azi am cumparat un Logan 30.000 la bord 3,500 euro urmeaza multe modificari:D |
1 Attachment(s)
Vand Nissan Gt-R 35
Pret : 30.000 Euro + Fisa dyno. |
Ursu a fost vandut si pisica la fel.
Ma retrag pe o perioada de timp.. |
2 Attachment(s)
Vara nu dorm :
|
3 Attachment(s)
salutare dragi colegi forumisti... am revenit si eu cu 2 noutati
1)Pai sa inmatriculat pisica rosie dar a fost o alergare totala astazi iar nr din fata la pisica este inauntru ca sta mai bine 2)Dupa ora 3 sa montat la golf evacuarea de r32 si la aceea chin si munca dar intr-un final un mare succes se aude demential nr a fost mutat preventoriu in porpagaj... poze cu masinile |
1 Attachment(s)
Teaser ...
|
4 Attachment(s)
Si vine si motanul....au fost schimbat jantele din nou cu unele Keskin...si au mai fost schimbate...semnalele si lampile...a fost coborat mai jos...mai jos de atat nu il mai las...mie prea frica:)
|
7 Attachment(s)
Salut azi pot sa zic ca am avut o mini vacanta pt ca am mers cu niste prieteni la multe si cam atat nu am facut nimic la masini decat am facut rotile la dacie si am plecat cateva poze:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:24. |
|
- Copyright 2026 4Tuning