![]() |
|
Re: Caut melodie! :)
Va rog caut si eu melodia lui NIKI HARRIS-I will always be there din filmul Bloody mary si numai nu dau de ea.Va multumesc anticipat..
|
vreau si eu o melodie da` nu stiu exact cum ii zice....oricum e mai noua asa si toata ziua e la radio la Tv.... e si la Cronica Crcotasilor cand danseaza Bebelusele alea.... cred ca ii zice "Out of my mind" - da nu sunt sigura:oops::oops: daca stie cineva despre ce mel e vorba sa`i dea un upload...sar`na !!!
|
Caut si eu 2 melodii:
Prima are printre versuri: Scene de vandalism ... Coctail molotov N-au niciun Dumnezeu si nu e greu sa ii remarci ... Violenta e la fel indiferent de drapel.. E cantata de o trupa din Ro in duet cu un rapper din Franta A 2-a: I just want to call You my bitch nanananan lalalaala E un remix dupa Arash temptation cred... dar nu sunt sigur. Nu este asta Eric pridz I just like to call you my bitch |
1 Attachment(s)
Quote:
POFTIM..SI CU OCAZIA ASTA ANUNT CA AM LUAT SI PERMISUUUUUUU...TUWTUWTUWTUWTUWTUWTUWTUWTUW |
OFFER NISIM - FIRST TIME
are cineva :D? |
jipy ce-a iesit din imperecherea la alea 2 ??? :)) Dacia cu Citroen
|
Quote:
are cineva DJ SUKHOI & ANNA VOEVODINA - KARAMELNIY BEAT :D |
Quote:
|
Quote:
si felicitari :D:D:D:D da Gabi aia era :oops: |
Daca o are cineva si poate sa o puna aici ... 50 cent ft akon-still will
|
e o melodie..nu stiu cine o canta nici cum se numeste, geva de genu':
put your back in it..ta nanana - gen house sau...plm parca o canta un tip cu una mai multe nu stiu...daca va spune ceva...pls help... |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
sau cover ... asa ceva |
@ Spark - mersi mult de tot....asta e, bafta
|
caut si eu piesa noua a Corinei ,