![]() |
|
re: Club Ford Capri
pe yahoo ar fi perfect.
ti-am dat pm. multumesc. |
Quote:
Vezi ca e foarte posibil sa ai vreun etrier blocat sau chiar amandoua, verifica si ipoteza asta. Are cineva vreo capota de mk3 si eventual aripi, neatinse :-P, de vanzare? |
Stie cineva ce inseamna a treia litera de la tipul motor, de ex, la v6 2.0 la mine scrie NY J, ce inseamna J-ul ala, ca am mai vazut motor tip NY dar cu M, sau alte litere.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
pune o poza si dimensiunile la bara fata te rog!
|
mk1 sau mk2..??
|
salut, am si eu o mare problema in care am si eu nevoie de un pic de ajutor daca sunteti amabili sa ma ajutati. Vreau sa imi achizitionez si eu un ford capri cu motor de 1.6 gl si nu ii gasesc seria de motor , daca imi poate spune cineva unde e amplasata. va rog e urgent pt k proprietaru asteapta un raspuns daca puteti. multumesc.
|
daca trebuie cuiva, se vinde cutie T9 pentru 2.8 V6. nu va inghesuiti ca spargeti vitrina.
|
Quote:
|
Quote:
nu e cromata... apropo.. ieri am cumparat din sf... 2 stergatoare de parbriz..cromate.. merg pe capri mk1.. din pacate unul din brate are prinderea usor decalibrata... |
fratilor am nevoie de ajutor:!:...imi trebuie un motor pt mk3 ul meu:rolleyes2..dar nu stiu ce sa aleg? 2000 v6? sau unul mai mic?:?:cam cat ar consuma un 2000 v6? si mai ales cat m-ar costa unul complet plus cutie...
PS: ... se gasesc garnituri chiuloasa pt motor v4 de 1,5? stie cineva? |
| All times are GMT +2. The time now is 20:25. |
|
- Copyright 2026 4Tuning