![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Da-i in cap si ei atunci. :lol:
|
doamne doamne ce mai invat eu pe forumuri...''sa dau in cap la babe":))
|
Am tot respectul din lume pentru cei cu ani multi ca au trecut prin multe si stiu foarte bine ce zic,dar unii sunt chiar chisati rau.
Apropo,stie cineva unde as putea ceva detalii despre g60-ul de pe golf 2 ? Ma intereseaza mai mult partea de intretinere si consum. |
Quote:
|
Ii cumva tipul cu mk2 g60 din OSMS?
Oricum,merci pentru ajutor :P |
Quote:
|
In pauzele de discutii despre iarna care se pare ca pleaca aveti timp sa aruncati un ochi si la niste masini mai mici?? Eventual sa si votati ce va place?
|
Quote:
E cam inseatata mica bestie,pe la 6000 de ture ia si 20% (Doamne ajuta sa se ieftineasca benzina :d ),dar nu-s 'racer' sa schimb doar in 6000 prin oras. Eram curios de costurile intretinerii din cauza afuristului de debitmetru de pe 1.8 16v gti,doar 50 de milioane. :) |
Quote:
debitmetrul ala e cred eu, mai degraba un fel de mit....plus ca se poate gasi la dezmembrari destul de ieftin.... oricum, 18.g60 e cam bullet-prof, asta daca ai grija de el, si daca schimbi compresoru:lol: |
Quote:
Apropo,mi-am adus aminte ca mi-a zis amicul cu gti ca s-au facut 70 de modele cu turbina si kompressor ,180 de cai frumosi :D Acum ma rog sa treaca iarna si sarbatorile astea mai repede sa dau de carnet :D |
cum mai ? ai 18 ani si nu te-ai apucat de scoala de soferi ? :shock::poke: eu as fi condus la scoala de soferi si pe 3 metri de zapada si pe sosea sticla , numai ca dupa aia sa am permis :D
|
Quote:
Vreau g60-ul :P |
MihaiCsl ai PM :D
|
Quote:
@Era astazi sa fiu declarat dauna totala din cauza unui dobitoc cu un astra h rosu care a facut o depasire pe dreapta. Ma intreb si eu oare,cum naiba obtin astia carnetul ? |
wow...unde anume? zi si tu mai multe..ne tii in suspans :d
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:55. |
|
- Copyright 2026 4Tuning