![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
reme ca design arat bine,doar ca vopseau neagra ar trebuii sa aiva mai multe reflexii decat cea normala mai ales ca ai schimbat bg
sau ai vrut sa fie mata,sa nu reflecte nimic? |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
................... VW Lupo ...................
|
2 Attachment(s)
Frumoasa masina ady , asa vine si de la mine un lupo , astept comentarii :lol:
|
legat de cei 2 lupisori de sus! F Frumosi! ;)
|
ady-----este super lupo-ul,mai ales culoarea este f reala
singurul. defect ar fi ca roata spate iese cam mult in afara in comparatie cu cea fata,in rest no comment :)) |
Quote:
|
3 Attachment(s)
o retusare la subaru de la challenges
|
2 Attachment(s)
Sal la toti baieti sal ady cred ca au trecut cam 4-5:rolleyes2 :rolleyes2 luni de la ultima mea lucrare expusa aicea asa ca am revenit:lol: :lol: :D :D ,astept parerile voastre:arrow:
|
Quote:
evit sa spun k e putin tuning cu toate k nu e cine stie ce modificat... dar cea mai mica modificare in photoshop , paintshop, Mspaint etc.. se numeste virtual tuning... incearca sa lucrezi la rezolutii mai mari peste 1024.. jante super blruy... selectii coltzuroase.... .... bafta |
2 Attachment(s)
.. com..:anger:
|
Quote:
selectii colturoase.. plasa prea mare... (incearca sa pui intercooler in loc de plasa ..s-a dus moda cu plasa aia de porche ...) p spoiler cateva zone pixelate... aripa spate cam stramba ...sau cel putin pasajele sunt strambe ;) gg ai inceput sa avansezi.. incet incet o sa faci lucrari din ce in ce mai bune .. incearca sa pui accent p detalii ;) bafta |
2 Attachment(s)
plictiseala....am facut si io o masina . mai simpla :-P
|
place mary
singurul defect este la pleoape ar trebuii ceva mai multa umbra |
1 Attachment(s)
. L u p o .
|
nice nice... scz dak gresesc ... am eu impresia sau chiar e spoiler spate ??(o bucata din spoileru fata) oricum ar fi arata bine imi place cum a iesit ...bafta
|
2 Attachment(s)
|
P.S.: plz comentarii
scuze de dublu post dar nu am putut edita :(( |
spoileru blury .. low quality..
culoare ireala.. neon ireal selectii coltzuroase (foloseste pen tool) evita sa pui stickere de genu asta ;) |
Quote:
|
Mari : Wow ! That's a bad boy ! SUper tare lookul, janta spate e putin cam trasa in spate.... dar oricum nota 10+ :wink:.
OMB : Good ideas, fata e super tare, pacat ca e putin blurry ! Bravo :wink: Baieti, vad ca va place Poloul asta ! Ce ar fi sa se faca un pool ? Poate ma bag si eu :wink:. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
lupu :)
n-am mai facut vt de ceva vreme .. asa ca fiti ingaduitori va rog :) :oops: :arrow: |
1 Attachment(s)
sry de dublu post .. obs o greseala :|
|
faruri ireale ...roata spate ai umbrito prea rau ...pragu mergea sa il taii drept aici la roata fata ..stikerele alea cam ireale...bafta ;)
|
sandrin roata spate are mult prea multa umbra
in rest acelasi design pus pe alte 5 masini inaintea ta |
2 Attachment(s)
O Mazda 6 asa ca de incepator si am incercat sa fiu la moda sa nui mai pun bara fata cu plasa sper ca a iesit bine ce am vrut sa fac:D:D:D:arrow: :arrow:
|
culoare ireala ...stikere ireale ...prag blury..........
|
Boycule : E bine pentru un incepator, ai potrivit elementele insa sunt blurry. Nu inteleg cu au aparut punctele acelea pe langa diverse elemente.... In orice caz mai ai si decalsurile care sunt ireale. Ti-am mai spus si iti repete, e bine pentru inceput :wink:. BAFTA !
|
2 Attachment(s)
O masina facuta la 5 dim de plictiseala...sper sa nu aiba linii rosii ( dak are nu e vina mea, e de la monitor) :)
BTW: COM PLS :P |
faruri ireale .....in spate la pasaj se cunoaste unde ai dat cu smudge ....
|
2 Attachment(s)
Lupo NDV:P
|
Quote:
|
Quote:
la guma fatza tot nu ai remediat . . . copii din ziua de astazi :lol: |
Quote:
|
2 Attachment(s)
lupo asta a creat opere de arta :D si al meu este parcat aci acum
|
imi place, dar ai stricat-o cu farurile alea k masina arata aproape perfect..
bafta |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Subaru pe care nu am reusit sa il termin pentru concurs......asa ca il las asa cum e.
@Reme-O lucrare frumoasa.Dar parca am vazut stilu ala de bara la 10000 (scuze exagerarea) de masini pe forumu asta si deja incepe sa fie banala;) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:15. |
|
- Copyright 2026 4Tuning