![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
2 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Si a mea?Multumesc!
|
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2278383 |
Ms a iesit ft bine :D ! LA MULTI ANI TUTUROR DE PE 4TUNING !!!
|
2 Attachment(s)
daca se poate la poza de mai jos as dori si eu geamurile o tenta de fumuriu, putin mai inchise decat sunt acum , nu negre negre si modelul de jante va rog
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Superba frate ms mult :D ai o bere
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
va salut.....daca se poate sa imi faca si mie cineva jantele in culoarea Silver .....va multumescAttachment 2281326Attachment 2281327
|
2 Attachment(s)
Salutare baieti. Puteti lucra cu poza asta? As vrea sa vad cum ar arata pe un albastru mai deschis. Am atasat si o poza cu paleta de culori pe care ma uit.. asta ca sa aveti o idee.. As vrea sa o colantez in nuanta 86 (cel mai probabil) sau 52 si carbon texturat pe capota.. Imi poate face si mie cineva o simulare pe poza asta? Va multumesc. Keep up the good work !
|
2 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2281385 Attachment 2281386 |
1 Attachment(s)
Quote:
|
denness daca se poate mai deschis ....asa cam cum este masina argintie ....multumesc
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
nu cred ca m-am facut inteles ...vreau ca intreaga janta sa fie argintie ...asa cum este masina ....multumesc
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1324598345 https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1324599445 |
1 Attachment(s)
Quote:
|
4 Attachment(s)
rugaminte...va rog sa imi faceti cateva combinatii de culoari la jantele din poza
va multumesc 1.miez gri(culoare originala) si cu suruburi aurii 2.miez galben-buza polish 3.miez un albastru deschis(gen cer senin:lol:)buza polish 4.miez portocaliu(nu stiu daca stiti culoarea boxelor pe spate ale Ground Zero)buza polish 5.un gri inchis sau negru cu suruburi aurii\galbene si buza polish care poza va este mai de folos:)..... |
1 Attachment(s)
Quote:
Care suruburi? Si daca astea sunt t-i le fac eu |
Quote:
as vrea sa imi fac o ideie,cum merge mai bine,sa ramana pe original, original si suruburi galbene sau ceva mai stilizat cu miez alta culoare si buza polish mersi |
5 Attachment(s)
|
Quote:
eventual inca 2-3 te rog daca se poate,ulterior m-am gandit si mai ales acum ca vad combinatiile de culori,cele care nu prea imi plac le elimin si ma gandesc si la altele deci 1.un verde fosfor,suruburi aurii 2.eternul roz...:)) 3.in locul celui rosu ala...ca mai mult asa da...un portocaliu,cat mai asemanator de boxa acea postata de mine mersi mult...si sunt dator cu o poza din lateral cu bora...o sa revin si cu aia |
5 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2283084 Attachment 2283087 Attachment 2283088 |
1 Attachment(s)
un VT daca se poate, plafonul si stalpii sa ramana negre.
gri mat cu jante portocalii gri mat cu jante mov gri mat cu jantele actuale multumesc |
3 Attachment(s)
salut baieti am si eu o rugaminte
vreau sa imi schimb toba si nu stiu de care asa ca va rog frumos sa imi faceti 3 modele: cu iesire dubla rotunda, dubla ovala si dubla patrata... va multumesc frumos:) |
2 Attachment(s)
http://194.88.148.40/?mmid=e7117f22b5c020218
masina vopsita negru mat iar la faruri ceva de genu cum am facut eu in paint :D si as dori o poza cu farurile facute si cu culoarea masinii asa cum e acum si una cu farurile facute si culoarea negru mat , mersi |
4 Attachment(s)
Dan,I'm back cu poze:D...
sper sa fie ok acum... deci sa imi atasezi pls jantele rh zw1...pe original(adica buza polish,si miez argintiu) iar 2 -a varianta ar fi buza polish,miez argintiu si suruburi aurii... evident,masina putin mai lasata iar daca nu ii deranj,stopuriile din poza "sa le montezi":D astept,mersi inca odata |
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
poate ma poti ajuta si tu...cu VT:D.... sa ne auzim cu bine |
2 Attachment(s)
Poftim:
|
Quote:
mersi mult eventual pls fa si varianta "stok" jantele cum vin pe original(miez gri,polish,suruburi crom..)si tot asa insa doar suruburiile aurii... arata frumos si cu miez galben... |
2 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
incearca te rog cu stopuriile astea,model nou:D
si eventual ceva de genul cum a facut Denees,un galben-portocaliu miezul si buza polish varianta asata cu suruburi aurii pica,nu prea are treaba cu masina,si pare a manelar:)) |
Quote:
si alba cu rotile negre ? |
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
4 Attachment(s)
salutari, am si eu o rugaminte, as dori sa faca cineva un VT.
jantele de pe urs pe dacia visinie. si cu volvo daca se poate sa il faceti mai coborat. (cauciucul la buza aripei) multumesc. |
1 Attachment(s)
Uite Dacia:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:32. |
- Copyright 2026 4Tuning