![]() |
|
Re: Kitch Tuning .... part 2
Quote:
|
omu' asta cred k e exact inversul lui Clarkson...."ce rost au rulotele?!" si "de ce au creat porsche o masina care sa fie exact la mijloc intre 911 si boxter?"...ma inclin in fata expertului...Traiasca Clarkson!...TOP GEAR ruleaza....
|
carlig la porsche.... nu cred ca e ceva de zis..
|
2 Attachment(s)
POZE LUATE DE PE SECTIUNEA DACIA,TITLU->"TUNING OPTIC"...MAMA LUI DE OPTIC CA FACI CATARACTA DE LA ASA TAMPITI,CHOP TOP II :omfg::lemon:MAI LIPSEA:lol:
|
vai de capul meu,cum a putut ala sa faca asa ceva...macar daca era finisata bine,oricum e masina de cioban...e inaltata din spate,sa poata sa care cartofi...vai,daca imi spuneai dinainte,nici nu mai deschideam pozele,acum imi vine sa vars...
|
Quote:
*********** |
oarbaaa... asta e de-aia... "ultratunata":))
|
asta se numeste "ciuning"... dacia offroad :|
|
Quote:
stai calm omule...chilll out ..nu te mai dispera asa.. e kitch si gata . PUNCT |
e interesant ca a spus "macar daca era finisata bine":),ce doamne iarta-ma sa finisezi la ea??e pur si simplu o prostie raia aia:).oricum genu asta de masini il vezi destul de des pe strazi:)dar spre amuzamentu nostru...BAGATI FRATILOR TARE CU RAILE VOASTRE CA SA AVEM SI NOI DE CE SA MAI RADEM:):)
|
eu nu pricep.radeti de alti, dar voi ce masini aveti?poate omului ii place cu rechin sau flacari...parca sntem copii mici radem de ce are ala
|
pai radem de altii,pt ca eu de exemplu,as prefera sa am un trabant simplu,decat un trabant cu flacari,si bara fata & spate de BMW...
|
Quote:
|
Quote:
eu spun sa nu mai exageram in comentarii, doar pentru a arata cat de oripilati suntem noi de ceea ce considera unii "tiunning", iar la partea cu audi modificat, postat de cipricipri, as spune ca nu e cazul sa va treziti cu totii sa-l luati la misto, pentru ca pun pariu ca daca nu punea 26wrc explicatia pentru care masina arata cum arata, habar n-aveati 80% din voi ce-i cu masina aia, si ati fi considerat-o si voi un kitsch... ca urmare, am sters comentariile pline de "manie proletara", ca nu-si aveau rostul... |
Quote:
Daca cineva nu are bani si isi ia o masina modesta, foarte bine si bravo lui ca a putut si atat. Dar daca ai bani si te pisi pe ei cu modificari de tigan de la tara, sau nu ai bani multi, si bagi putinul in modificari de prost gust, atunci da tata, sa rada toata lumea! Ce conteaza daca ceilalti au sau nu masini, sau daca masinile lor sunt misto sau nu, ca sa judeci daca o masina e facuta cu gust sau nu, singura prerechizita e sa ai ochi si un pic de bun simt, ca sa poti sa razi de aia fara :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 20:20. |
|
- Copyright 2026 4Tuning