![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
au fugeat cei care ne ajuta?
|
Cine imi face si mie un virtual tuning
2 Attachment(s)
imi cer scuze daca postez unde nu trebuie..rog moderatortul sa-l mute daca nu este unde trebuie (sunt nou pe aici:D)...deci vreau sa-mi faceti si mie un virtual tuning l un golf3.....astept un raspuns..Multumesc!
|
Re: Cine imi face si mie un virtual tuning
5 Attachment(s)
Quote:
Daca un user munceste absolut free pentru a-ti tuna virtual masina, macar atat poti sa faci si tu pentru el, si anume sa ii usurezi munca, spaland masina, sau sa pui niste poze decente :) scuze de off revenind on topic....daca are cineva timp de Break-ul meu :) idei bune de pus in practica, nimic fantastic...eu spre deosebire de altii chiar vreau sa pun in practica ideile voastre:) |
2 Attachment(s)
M-am jucat si eu un pic... :)
|
Re: Fotografii cu masinile voastre, editate de noi
Quote:
|
se pare ca nu e nimeni disponibil pt moment sa ne ajute... :(
|
Re: Cine imi face si mie un virtual tuning
2 Attachment(s)
Quote:
|
Snapy_xxl le-am facut eu :rolleyes2 dar nu stiu dc nu merge sa le uploadez...ai aici linkurile ;)...
https://img33.imageshack.us/img33/607...gkjdsgcopy.jpg https://img268.imageshack.us/img268/1...kjdsgcopy2.jpg |
Quote:
|
4 Attachment(s)
are cineva timp si de Nexia mea..va rog frumos.
Multumesc Frumos ! |
2 Attachment(s)
Quote:
EX. |
5 Attachment(s)
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste geamuri fumurii pe spate (si eventual un parasolar pe fata - folie sau negru mat)? Nu am reusit sa vad pana acum Fiesta gri cu geamuri fumurii si mi'e sa nu se vada aiurea, ca e micuta masina.
Daca aveti timpul si placerea necesara, as fi curios si de niste jante. Nu exagerat de mari, ceva care sa se poata gasi si pe 15-16", sa nu ma oftic dup'aia :) Multumesc anticipat! |
2 Attachment(s)
o idee...:arrow:
|
7 Attachment(s)
Poze cu aparatul...astea sper sa fie bune :D
Se baga careva?? :P:P:P Attachment 925203 Attachment 925204 Attachment 925205 Attachment 925206 Attachment 925207 Attachment 925208 Attachment 925209 |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:20. |
|
- Copyright 2026 4Tuning