![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
LA MULTI ANI TUTUROR, UN 2009 LINISTIT, BOGAT, INSORIT FARA: RADARE, AMENZI, BIZONI etc.:lol: LA MULTI ANI!!!! 8)8) |
:caffine::drunk::drunk::drunk:La multi ani si din partea mea
|
La multi ani ! Sanatate si fericire s`aveti. Bani multi, s`aveti ce cheltui .La multi ani 2009 :))
|
la multi ani si banii cat mai multi dar pt masini...sa le dublati calutii si puterile ;))
|
La multi ani si un an nou fericit si de la Sibiu. La anu` va astept in numar mare sa veniti si pe la sibiu...
|
la multi ani, cum e in 2009 ?
|
naspa , ma doare capu :( , mie rau :))
|
Quote:
ie iee:))) Numai la olanesti gasiti Mec Olanesti, Cartofi prajiti in sange, inundatie la gratar si Suc de ceapa. vEniTi Va AsTePtAm :))))) Sunt Ok..sunt bine...bautura a fost multa..si mai e:))) |
belea...eu in noaptea de revelion am facut doar 250 km...am fost un fel de taxi....la 12:00 am avut parte de un moment romantic apoi belea...vad ca prima zi din an imi mearsa bine...niste banuti...niste benzina...si inca ceva dar...top secret...bafta si voua...
|
Quote:
|
Quote:
fasaitura aia nu era din cauza ca sa luat cumva curentu si centrala a ramas fara curent la pompele de pompare in calorifere ....si a facut bum shakalaka?:))) ca si eu am patit`o..dar nu sa bumshakalaka centrala mea :))) |
exact memo:)) ba da voi unde aveti pompierii acolo ? ca decat se auzeau, si dupa 15 min au ajuns:))
da aaronnel. am fost si la suprem dar nu era asa cum credeam, a fost foarte naspa |
a fost careva zilele astea spre voineasa? stie careva cum e drumu?
|
Quote:
Oricum, esti un carnat de om ca nu ai mai dat nici un semn de viata de ceva timp. |
CARE VREA FILMAREA DE 2 ore de la Pitesti din data de 12.09.2008 , 10 LEI DVD-ul
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:48. |
|
- Copyright 2026 4Tuning