![]() |
|
Re: POZE CU PRIETENELE, AMICELE VOASTRE
fast_racer_sonik ma bucur ca te-ai oprit de postat poze cu asa zisa prietena a ta, prietena ta falsa ca deja incepea lumea sa creada ca e a ta, e vorba de claudia din obsession ;)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
o amica - mica ;))
|
mey ia gata.... :) NUMAI POZE DE LA MARE VREM ce draq , de aceea e sezon,daca nu aucm atunci cand! :hahano:
|
2 Attachment(s)
gata shefu....imi cer scuze...:)) nu sunt eu :D
|
fara sefi , ok sefa? :D vine valu vine valu oeeepaaa si ma uda pe cwr oepaaa :D .. ar fi fost interesant pe langa astea 2 sa bagi si una mai deaproape sa vedem ce poate fata, ca asa potential are cica 8) ...
ps: nu se supara nimeni daca isi uita careva sutienu home :lol: |
ah...ce ma oftic k nu am pozele de la mare pe pc ~x(
|
7 Attachment(s)
hmm..... neinteresanta,prietena unei amice (prima)...
in rest sapt care vine sigur alte poze alte fete... ca plec iar la mare cica :D |
Quote:
|
daca vrei ursule .. dupa ce negociez eu la inceput, inainte sa plec te chem si mai departe te descurci :) ... normal ca tre sa cotizezi si tu ceva... schimb p schimb ce draq! ATENTIE : DOAR CU BLONDE MERGE LA MINE ( cretze, paru incurcat, imagini mai de curve asa stii tu :) , ... ) , brunete nu prea dar daca e ceva F special incercam :twisted:
|
tuningboy .. i`a mai zis cineva la amica aia a ta ca seamana cu andreea antonescu ? sau numa mie mi se pare ... :confused2
e faina ;) si asteptam si urmatorul set de poze .. ;) |
cu aia n-am nici o treaba... e amica unei amice :) si daca semene ce? mi se rupe ... alea sunt fete neinteresante ... chipurile virgine dar se rup cu toti in GOFA :))) da=le draq
|
de unde p matı le-aı maı cules sı pe alea tinere bavarez ? te-am lasat sıngur o saptamana tı-aı facut de cap ın lıpsa mea...te respectı vad ca....
|
da-le draq..pe iuliana o stii si tu dar nu dezbracata :) , pe mada n-o stii dar e prietena ei ! pe camina o stii.. pe andreea la fel pe mima normal! :) si mai e una adelina n-o stii... dinalea care fac sporturi extreme in padure iuli,ade,mada! :)))
|
Vın cu 2 fılmulete cu o cadana pt tıne :) ,nu uıt eu pe fratele :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:13. |
|
- Copyright 2026 4Tuning