![]() |
|
re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
Quote:
|
Quote:
Daman..ce bani imi iei sa imi faci si mie un set din ala de jante?:lol:..ce facem cu intalnirea..votam o perioada? |
Quote:
|
Quote:
|
Si eu as vrea pe transalpina, am un prieten care a fost asta vara cu motoru si mi-a zis ca e belea.
|
4 Attachment(s)
la ranca
|
Quote:
asteptam acum instalarea .. :-) |
7 Attachment(s)
si astazi a fost o zi incarcata dar nu am mai facut asa multe poze...am golit rechinasu de motoru vechi,cutie, cardan electrica tot....nu a mai ramas nimic....cine doreste ceva ...poate sa solicite ceva altfel ajung la fier...
Ambreiajul tot e in stare buna,electromotorul a fost curatat merge belea,pompa de apa e nou nouta a fost doar montata pe masina nu s.a merg 100 de km cu ea(poze cu ea maine ca am ramas fara baterie la telefon azi)galerie de admisie plus carb pierburg 2b4 cu garnituri noi in el,delcou de 1.8,un temostat inchide foarte bine i.am facut proba azi cand am dat drumu la sange...plus o chiuloasa in stare buna,si cien doreste o cutie de 4 viteze cu cardan cu tot altfel ajung la fier,altfel sapt viitoare toate ajung la fier vechi... Sper sa vrea cineva ceva altfel CONSTANTA PORT scrie pe ele.... La pret ne intelegem noi... |
Quote:
sa inteleg ca nu te mai intereseaza rechinul meu! |
Quote:
|
Quote:
mar interesa si pe mine un set din ala de jante..ce bani m-ar ajunge? |
si eu sunt pentru ... orice perioada (in afara de 1 mai) si orice locatie rezonabila, nu am preferinte. Transalpina ar fi interesant .... din lista care o facuse daman vad ca suntem cativa deja... nu o sa ne intalnim niciodata 50, nici nu suntem atatia :P
|
Quote:
|
Quote:
|
ar fi frumos sa vii si tu mai ales ca ai un e21 forta ;) . atasez un link de anul trecut de pe transalpina cand am fost cu e36-le.
https://forum.4tuning.ro/291-discutii...ansalpina.html |
| All times are GMT +2. The time now is 08:20. |
|
- Copyright 2026 4Tuning