![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
4 Attachment(s)
Salutare, revin dupa 1 an cu alta treaba...
Rog pe cineva sa faca miezul jantelor ca in pozele atasate. Respectiv stanga dreapta. Multumesc mult, trebuie sa imi dau seama cum da pe masina.... |
2 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2257858 Attachment 2257859 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Daca ai vazut clio-ul are 4 culori diferite la jante, asa vreau sa le fac si eu...ii da culoare, viata masinii :) |
Salut am si eu o mare rugaminte la voi...As dori sa imi vopseasca cnv masina in alb complet bineinteles virtual...si niste folii fumurii mai deschise si eventual dak nu cer prea mult buza jantelor alb sau argintii...Multumesc foarte mult...poze nu am decat in album...mai multe unghiuri...Multumesc frumos
|
Chiar nimeni nu se mai ocupa cu VT pe forum pe aici?:(
|
Quote:
|
si eu am poze si inca din pacate nimic:(....
|
2 Attachment(s)
Pozele:D
|
Quote:
|
k...poti sa mi le trimiti pe messenger?
adrian_cosmin9 id meul Scz pt off:( |
Quote:
nici o graba |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Salutare domnilor , am si eu o rugaminte vreau sa imi vopsiti si mie jantele cum sunt pe ursulet si inca o varianta miezul verde si buza alba
Mersi si o seara buna va doresc |
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
dar astea le-am primit deja incearca pls cu varianta a 2-a ce am postat adica rondel 21 borbet bs si mai era un model...eventual ceva care zici tu ca ii mai ok.. |
2 Attachment(s)
Quote:
Rondel 21 ... am cautat si am gasit mai multe .. si nu am stiut care model este .. |
2 Attachment(s)
mersi de lucrare:D...
astea is rondel 21... chiar cel mai mult de astea eram curios cam cum ar da..si cam atat mersi inca odata,si poate reusesti si pe astea |
Salut.
Din pacate nu mai am GIMP instalat :( Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un VT. In prima instanta vreau ploape iar plafonul si pleoapele sa fie Carbon look Si in a doua instanta le vreau un verde Green Candy Apple. Multumesc mult! https://i1115.photobucket.com/albums/...2-05134417.jpg https://i1115.photobucket.com/albums/...200111_n-1.jpg https://i1115.photobucket.com/albums/...25017-Copy.jpg https://i1115.photobucket.com/albums/...25041-Copy.jpg |
2 Attachment(s)
ma ajuta cineva cu niste modificari la bara spate buzita de jos cea neagra coborate umpic aripioarele stanga-dreapta sau ce va mai trece prin cap... :D ms anticipat
|
6 Attachment(s)
Va salut baieti ...sunt interesat si eu de un badboy si ceva prelungiri spoilere si fata si spate si mai sunt interesat de un difuzor la bara de spate . Va las sa faceti cum credeti voi , si daca se poate si alte jante pentru anotimul cald ...Va multumescAttachment 2270378Attachment 2270379Attachment 2270380Attachment 2270381Attachment 2270382Attachment 2270383
|
1 Attachment(s)
salut baieti,va rog daca puteti sa-mi tunati putin gargarita cu niste jante mai mari si mai late gen 10 j pe spate o suspensie sport si geamurile fumurii :D .Raman dator :) Merry Xmass :D
|
3 Attachment(s)
Salut!Va rog sa imi pune-ti pe capota un desen cu un motor(ca atunci cand ai folie cu diferite desene pe ea)+niste jante pe 15' mai potrivite.Multumesc!
Attachment 2273178 Attachment 2273179 Attachment 2273180 |
Quote:
|
Mersi!Deci se ocupa cineva de masina mea?
|
4 Attachment(s)
Am revenit, am gasit culorile...acum tre sa vedem cum arata. Rog din nou, daca poate cineva sa puna culorile in locul miezului negru: Mov cu capacul de pe mijloc galben auriu roata spate, apple candy cu capacul albastru OPC roata din fata, iar pe partea cealalta a masinii inversul culorilor. Galben auriu cu capacul mov, albastru OPC cu capacul apple candy.
E o idee mai sarita de pe fix...ca sa va imaginati ce vreau sa zic, vedeti poza asta. Opelul este masina pe care trebuie facute modificarile iar culorile ar fi cele din sticker. Va multumesc anticipat |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ma ajuta si pe mine cineva , va rog si daca se poate sa le faceti mov atat mersi si Sarbatori Fericite |
3 Attachment(s)
Quote:
Cineva? si as dorii si stopurile rosii complet:) |
1 Attachment(s)
Se poate ceva mult mai jos?Mersi anticipat!
|
1 Attachment(s)
zece caractere
|
2 Attachment(s)
-> ceva la repezeala :)
|
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Attachment 2276676 |
Quote:
rh zw1 si rondel 21(am postat pagina trecuta modelul) astept mersi |
2 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2276682 Attachment 2276681 |
Quote:
oky...mersi maine dupa masa revin cu poze:) |
de a mea masina ....nu s-a ocupat nimeni :(
|
Quote:
Merci8), hmm cred ca pe galben deschis dau bine, dar stopurile parca rosii complet nu prea:-? |
| All times are GMT +2. The time now is 19:37. |
- Copyright 2026 4Tuning