![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Frost: merge faza cu dunga ... da bine dar fao si u dupa forma masinii ... intelegi ce vreau sa zik....
Reme: mijto ... dar mergeau si nijte "ecrane in tetiere" k se poarta akum:lol: :lol: :lol: |
Quote:
|
nup e facuta de mine cu ajutorul unu civic type R
|
3 Attachment(s)
:)) am vazut ce *** au facut altii din masina asta ... ca si-am batu joc ... ce-i drept nu e de prea mare calitate da eu zic ca mi-a cam iesit
la cea cu bg nj daca mi-a iesit bine si la a 2 unde nu e schimbat bg-ul trebe inlocuit bg-ul din parbriz si data tenta aia de galbui |
3 Attachment(s)
1 BUCATA DACIA NOVA :d
|
delete pls
|
3 Attachment(s)
comment pls pls pls
|
*L33L00 - in poza cu backgroundu original ti-a iesit ... cand ai schimbat backgroundu nush cum te-ai gandit sa maresti masina ... macar la sfarit nu ai vazut-o k e blurry ... mai bine micsorai backgroundu ... la cea cu backgroundu original prin parbriz si geamu lateral din dreapta (privitorului) se vede ceva ca si cum ar fi plasa ...
*NightDevil - bordura aia arata ciudat ... intra direct in zid :D ... in rest masina e ok ... *L33L00 - selectie stramba sub aripa fata ... jantele cromate nus cat de bine dau p golf ... cel putin mie unu nu imi plac ... in rest ok ... |
...night .......prea tare frate ..imiplace la nebunie ......tare si coperta de revista .....sau ce o fii ea
|
1 Attachment(s)
sryy .a doua poza e catastrofa totala ... am salvat nasol
|
2 Attachment(s)
am facut si eu cv:-)
|
1 Attachment(s)
Mijto ady da cam simplutza....
si dacia mea...(originalul e mai sus la postul lui night devil) |
1 Attachment(s)
man schimba jantele si schimba cu tot cu cauciuc
|
wow L33L00 ... c e cu pata aia de sub spoileru fata ... raman la ideea k jantele cromate nu pik bine ... pe fundalul alb se vad niste "dungi" grri ... la "intersectia" cu asfaltu ...
|
*AdY9005 - curat lucrata ... bravo ... ps .. putin tuning :D
*OmB* - culoare mie unu mi se pare ireala ... selectii strambe la cauciucu din fata ... |
| All times are GMT +2. The time now is 12:32. |
|
- Copyright 2026 4Tuning