![]() |
Re: Club ESPERO
am deconectat mufa la antena dupa ce am bagat antena si e bine tare fara sa ma mai caraie multam inca o data nicu :D
|
apropo, merg si la noi duzele de stropitori de insignia? am vazut ca la cielo merg :D
|
Quote:
Quote:
|
da cu duzele am vazut cum se face..2 gauri si chef de demontat :))) pun cu low cand o fi :D
|
Prezent la datorie!!
Daca aveti de surubarit,si pe alocuri de stricat,ma anuntati:)) |
am si eu o intrebare aveti idee caseta de directie dupa 1.5 se potriveste pe 1.8 a mea este varza si si a luat unu o caseta noua si la 3 zile a lovit masina .... se potriveste ?
|
care e presiunea optima in roti? ca mie imi baga cand 2 atm cand 3 atm (vulcanizari diferite) rotile pe 14
|
ar trebui sa scrie pe usa de la sofer. Eu pe unde am facut presiunea, au bagat mereu 2,2 atm.
|
2 Attachment(s)
asa ma gandeam si eu marius..la un 2.2-2.3
si 2 poze mai vechi de la colegii polonezi Attachment 1866773Attachment 1866774 |
Moaa nu am mai vazut atatea "esperoaie" la un loc...
Oricum e frumos ce fac ei! |
desmembrez espero care sunteti interesati lasati un pm am si jantele pe 17 Ronal made in germany pe spate 245/45/17 fata 205/45/17
|
daca nu l-a luat nimeni intreg poate il dai pe bucati!
|
daca intereseaza pe cineva pompa servo + caseta directie fara joc fff buna dupa espero 1.5 16v dar merge pe toate motoarele de espero la 500 Ron vinde un prieten bafta
|
1 Attachment(s)
Nimeni....nimic,nou?
Mai urc o poza cu distantierele pe spate...poate mai dezghet atmosfera:D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:58. |
- Copyright 2026 4Tuning