![]() |
|
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
[QUOTE=myky99;4287643][QUOTE=gyovannniy;4287335]
Quote:
|
[QUOTE=gyovannniy;4288051][QUOTE=myky99;4287643]
Quote:
|
e cineva care si-a montat pdc oem pe e36?
|
Quote:
....cat despre radiatorul de clima, pentru cei care vor sa dea jos/schimbe, e destul de usor de demontat : dat jos bara fata (4 piulite sub bandou si cateva suruburi mici la plasticele de sub aripi), dat jos masca de plastic care acopera radiatoarele, desfacute cele 4 suruburi care tin radiatorul (2 sus si 2 in fata...se vad bine)...si mai sunt 2 suruburi cu cap de imbus care conecteaza conductele de radiator (desfacut cu grija sa nu se ciupa garniturile)...and...voila |
[QUOTE=RIcKO;4288499][QUOTE=gyovannniy;4288051]
Quote:
|
Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
2 Attachment(s)
stie cineva pe ce modele de e36 si intre ce ani s-au pus pe masini piesele de plastic din poze ?
imi lipsesc pe partea dreapta si vreau sa le pun... poza 1 - priza de aer care duce spre roata/disc poza 2 - plasticul cu margine in jos(din dreptul rotii) care leaga bara de interiorul aripii |
[QUOTE=gyovannniy;4289966][QUOTE=RIcKO;4288499]
Quote:
|
[QUOTE=gyovannniy;4289966][QUOTE=RIcKO;4288499]
Quote:
pe partea cealalta, nu cred ca ai vreo pierdere de putere in fulia aia, sincer sa fiu. adica daca e vreo pierdere (cu compresor pe off), cat naiba sa fie? 1bhp? nu cred ca se merita deranju'.. @miky: e cureaua care antreneaza exclusiv compresorul de AC si pusa de BMW in acest scop. daca el a decis ca nu ii mai trebuie AC, nu vad de ce nu ar putea s-o dea jos. doar ca "a pus-o fabrica"? |
[QUOTE=mistreku;4290307][QUOTE=gyovannniy;4289966]
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sincer mi se pare o prostie sa dezafectezi A/C in loc sa dai 1 mil sa iti umple butelia de freon, mi se pare ca e chiar mai ieftin. Sunt chestii care tin de domeniul ridicolului. Pai daca tot a scos cureaua de ce nu a dat jos si compresorul, sa mai usureze masina?:)) |
[QUOTE=rdy4ever;4291321][QUOTE=mistreku;4290307]
Quote:
in fine, 4tuning oricum e orice numai forum nu. numai atitudini de 2 lei, cunoscatori cat incape si in general, vocabular de autobaza. nici nu ma mira ca multi dintre cei care intr-adevar aveau ceva de spus si de impartasit s-au tirat si nu mai posteaza. pt cei care cautati intr-adevar suport in rezolvarea problemelor legate de BMW si in general, un mediu mai amical si destins pt discutii, recomand www.bimmerforums.co.uk . am avea multe de invatat de la ei, macar la partea de exprimare si atitudine pe forum. regards! |
nu credeam ca o sa vad vreodata pe cineva care sa renunte la clima doar ptr ca nu are freon in instalatie...o sa te coci peste vreo luna in masina...
|
Numai eu observ ca s-a f***t quote-ul? Admin?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:21. |
|
- Copyright 2026 4Tuning