![]() |
|
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
1 Attachment(s)
sincronizarea carburatoarelor se poate face cu 4 pixuri incolore ,o placa de lemn pe care se deseneaza gradatii si furtune de perfuzii. Dintre atatia mecanici wannabe cum naiba de nu stie nici unul de asta?
Bogdan,pt sincronizare vorbeste cu YUL si zi-i sa te puna in legatura cu Ionut (Thunderbyte),cel cu confectiile metalice moto de pe Grivita Pt filtru de aer incearca aici: http://www.knfilters.com/search/univdualstroval.aspx Iti atasez si un fisier text cu indicatii pt motociclete...te descurci tu ca esti baiat mare. |
Quote:
Daca vrei iti pot pune cateva poze la tine pe topic si imi spui daca iti plac. Multumesc pentru informatii Cicisxn:-) Cat despre masina, se pregateste un nou upgrade pentru frane;) |
Quote:
|
Muttley chiar functioneaza treaba care a zis-o cicisxn....
|
4 Attachment(s)
Si upgrade-ul pentru sistemul de franare; "mitrariera" si servo de papuc diesel;)..impreuna cu pompa cu simplu circuit vor face treaba grozava8)
|
Bogdane,pune-i dublu circuit. Nu cred ca ai avea de suferit...la cate i-ai facut ar fi pacat sa o dai de pom pentru 1-2-3m de franare in minus.
|
eu unul o sa incerc cu o pompa de diesel.......nu stiu de ce tu esti asa incantat de pompa simplu circuit!? la mine cel putin la prima pedala tine jos abea la a doua e sus si teapana.
|
cea mai buna asta simpla..:!:
|
Quote:
|
cu rotile si etrierii de dacie si eu eram multumit.....
|
Cunosc multe persoane care au renuntat la pompa cu dublu circuit pentru una dinasta simpla..;)..daca e totul buin in ea si sistemul e bine aerisit o astfel de pompa e parfum, ca doar nu vorbim de etrieri cu 2 pistonase si dimensiuni impresionante care sa necesite 2 pompe ca sa transmita lichidul:idea:
Eu merg pe aceasta varianta si va anunt cum stau treburile:-) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Si cand am spus de refacut m-am referit sa le faci pe interior nu tiganie cu banda pe exterior..:!: O sa-ti pun poze si vorbim apoi:rolleyes2 |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:38. |
|
- Copyright 2026 4Tuning