![]() |
|
Re: Club TICO
Bun venit...nimeni nu te opreste...JOIN THE CLUB...
Un TICO nu este doar o masinutza ..... este un TANK ..... teleghidat :D:D:D Participi vineri la intrunire Alex17 ? |
poate o sa vin dar cu masina lu tata
Al meu am avut accident luni ..... :-< aripa stanga fata ,far stanga zburat ,spoiler fata ps: unde si la ce ora ? tnx for all |
Quote:
|
Gata shefu... saru' mana.... dute si inregistreaza numele si fal TANK'tm ... altfel...cine stie ... o sa trebuiasca sa ai zici altfel =)))
Pana la urma ce se aude de stikerele alea? Le dam...le luam...??? Alex17: ca sa fi membru...fa si tu ce am facut si eu...citeste topicul CLUB TICO...de la inceput...nr1...ca sa intelegi de unde a aparut si unde vrem sa ajunga... bafta la citit ;) |
Quote:
sa zicem ma stiu de unde a inceput dar pe cuvant de stiu unde o sa ajunga sau unde vrea sa ajunga... cu toate ca am vreo 2-3 ani pe aici:lol::lol::lol: |
Quote:
|
pt stickere vorbim maine. ca azi nu am avut timp sa ma interesez.
|
Quote:
Quote:
"Noi estem acum pe sistem"...ca sa citesc un clasic :D:D:D ...bine zici suntem pasarea PHOENIX ... nu promit sa fac din Albastrita un BMW...sau un MUSTANG pur sange... :D insa incerc cu bugetul austeritar sa o fac sa fie "YOUNG" again... :-P:twisted: Quote:
Sper sa ne lamurim maine.. cash'ul e la mine... il predau maine... insa sa stim pe ce... Deci baietzi sa nu mai venitzi iar cu rangi... lantzuri...bate... sau trancane ca data trecuta :D:D:D vineri / maine discutam civilizat ... la un HOT DOG :D:D |
Quote:
|
@george: bine zici... oricum, aceiasi chestie i-am explicat si noi, dar daca el a fost Gica Contra... :lol:
@Club Tico: maaaaaaare nevoie de ajutor are si eu nevoie :D Mi s-a ars un bec in bord, adica e jumate negru (bordul) :lol: Si daca tot s-a intamplat, vreau sa schimb cu lumina alba! Cine ma ajuta si pe mine?? Ca nu ma pricep sa-l dau jos... si sincer sa fiu nu am nici ledurile... :???: Se ofera cineva sa ma primeasca la el sambata dupa-masa sa-mi schimbe si mie ledurile in bord?? Va rooooog :D Mai ales daca stiti vreo metoda fara sa scoateti acele din bord... ca se decalibreaza si nu am chef sa umblu la ele... Va multumesc anticipat! :oops: |
Quote:
spor la treaba |
se pot schimba becurile din bord si fara sa dai jos bordul. e chinuitoare chestia dar se poate, bagi mana prin stanga si dreapta volanului pe sub bord si trebuie sa dai de niste chestii aproximativ dreptunghiulare pe care le extragi prin rasucire
|
Liviu, nene, ce e asa greu? Eu in 10 minute le-am schimbat pe ale mele
https://forum.4tuning.ro/111-masina-m...ml#post3677614 E foaaarte simplu ! |
Eu le-am schimbat la intalnirea de acum 4 saptamani in 10 minute :))
Iti aratam noi cum se face, sau daca vrei ti le pun eu :-P |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:12. |
|
- Copyright 2026 4Tuning