![]() |
|
Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning
bai fratilor am ametit de atatea discutii cu basescu... mai lasati-l naibii ca sa nu zic altfel... nu l`am votat niciodata si nici nu o sa`l votez vreodata!
cat despre pinalty... nu cred ca daca nu iese base nu o sa mearga treaba in oras . Nu-s pdl -ist dar pinalti chiar a schimbat mult orasu,si indiferent de presedinte lumea tot pe pinalti il voteaza... Cat despre drumurile din piatra neamt... mai bine zis fostele drumuri din piatra neamt... E JALE ! in tara asta nu se merita sa platesti taxele de drum... pt ca si asa nu se investesc in reparatia lor . Cu banii de pe taxe mai pui inca o suma considerabila si iti faci casco ca la ce gropi sunt risti sa`ti rupi masina in 2. |
Dar despre ce ma rog ai vrea tu sa discute lumea aici???....daca e cafenea....
Despre gropile din oras?..sau cate sensuri giratorii sunt? |
La multi ani tuturor celor care poarta numele de Andrei !
|
si Andreia si mai ales lu AndreiCA....!!!
|
Si tot ptr cei care vor sa-l voteze pe Geoana ... ia aruncati un ochi la stirea asta
|
Quote:
Quote:
|
Cine e in stare sa faca un polish profesionist la o masina neagra (pe care se vad toate imperfectiunile)? Ma intereseaza un proces de detailing, dar nu stiu sa existe la noi... Am mai facut un polish la masina si mai mult mi-au stricat-o: acum e plina de panza de paianjen...
|
Quote:
|
Acum stiu dar e prea tarziu... Deci, face cineva in Piatra sau imi cumpar aparat si ma descurc singur?
|
NU face nimeni in Piatra sf-uri din astea, poti sa te duci la Bucuresti sa cauti:D
|
Atunci dau comanda de un kit de detailing si ma apuc singur. Daca merge bine, poate ma lansez intr-o afacere, si asa in job-ul meu actual cam bate vantul si nu a bine...
|
Quote:
numai ca acuma stau foarte rau cu timpu |
ThundeRa.. vezi ca este o firma la Suceava de detailing, si fac treaba foarte buna din cate am auzit !
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=pJgzSXOJ6nQ |
In attn Alinus Unguru':lol: si Alin B16SIX.Avand in vedere apropierea sarbatorilor de iarna propun sa se organizeze o campanie umanitara(asa cum a fost si aia de acum 2 ani parca)Aia a fost una reusita din punctul meu de vedere,am adus zambetul pe buze unor copii care au avut numai greutati.Sa incercam sa facem asta si anul asta
PS.Aline pune tu daca mai ai pozele de atunci ca eu nu le mai gasesc!! |
| All times are GMT +2. The time now is 00:25. |
|
- Copyright 2026 4Tuning