![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline
fi atent vlad m....prima data tre sa ai jocu de baza instalat..pe urma patch 2.00 to 2.21 -aici daca vrei sa te distrezi mai mult pe piste iti bagi MWM Complete patch.....daca nu poti sa continui cu 2.30 LE patch.....install e super simplu::la primu patch(2.00 to 2.21)cauti .exe la joc..iar la 2.30 le scrii acolo exact unde este bagat jocu de ex:: D:\Games\Slrr\...daca faci cum am zis o sa mearga...nu tre nici un invictus update nimik... si daca vrei sa faci cea mai buna versiune, pt mn, dupa cea ai bagat MWM bagi LE2 MWM patch care iti permite sa bagi orice mod pt orice versiune (221 sau 230 LE)...daca ai nevoie de mai multe informatii-pm me
|
vladm sper ca tea lamurit marius
|
8 Attachment(s)
Este cam tarziu, trecut de miezul noptii dar acum am terminat de "preparat" o masina de drift.
Haideti baietii mai cu viata! Ca se poate si mai bine ;) PJ: CrazyEyes^JapanDrift Va prezint "My Love" :X 8) BMW e30 : |
bv sooper bmw-ul :XX:X
|
Arata bine PJ .. dar ai pus stickere japoneze pe masina nemteasca... nu prea se potriveste.. ;) ..
|
Quote:
|
@CrazyEyes soooper BMW:X:X ........da ma ajuti si pe mn cu chestia aia cu fundalul?????????????
|
Quote:
|
frumos bmw :D
|
Frumos dar , parca mergea alta culoare , mie nu-mi place gri`ul ala ...
|
Am bagat si eu Mercedesu W124 si nu gasesc niciunu complet,si daca iau de la exchange nu se potriveste niciun motor pe el,ce pot face ?...si inca o intrebare am,cum dau de exemplu cand am mai multe chestii sa le vand sa dau sa le vand pe toate odata?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Sper ca ai inteles... Bafta! ;) |
Quote:
Uite link : TUTORIAL REALIZARE PJ (Paint Job) Succes! ;) |