![]() |
|
re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
Quote:
|
adriane ... linku nu era pt tine ... era pt cine vrea o cutie automata sau mai stiu io ce de pe ala, e pentru dezmembrat
|
1 Attachment(s)
nu ar fi o idee rea deloc Transalpina..nu am fost niciodata dar am auzit ca e foarte misto drumul si peisajul...acuma sa cadem de accord cu totii pe locatia asta..eu unul sunt de accord...si Perioada;)
Am montat si fata..mai raman jantele;) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
refreshhhh
|
te-ai mai plimbat cu el?
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
astazi a fost o zi foarte incarcata...si foarte promitatoare pentru al meu rechin ...achizitia unor noi cai ca aia vechi erau cam decedati...niste pozici cu mine si tovarasu daman...niste serpi...o evacuare custom.....si trebuia sa ne intretinem si foamea:D
|
de sete nu zici nimic?numai foame?
|
Quote:
??? |
Quote:
|
3 Attachment(s)
buna treaba razvane sa o faci asa cum iti doresti u sa fie, si eu am primit injectia si jantele de la ddriveru care din pacate a renuntat la rechin.azi am dat jos mocheta ,am dezechipato se pregateste de tinichigerie, putina rugina am gasit dar trebuie facuta si izolata ca la carte , urmeaza montata directia cea noua, dupa care doua jante un pic mai late pe spate pe 13 originale. cu greu am gasit omul sa mi le faca. si mai departe om vedea.o seara buuna tuturor si niste poze facute in graba :lol:
|
rotile mele se plimba prin toata tara :)) .cred ca nu au rulat km cat au fost plimbate pe curier :)))
|
Quote:
il cumperi pe cel din Tm ?? cum a dat putin caldura toata lumea surubareste cate cv , lumea e harnica si serios pusa pe treaba |
Quote:
te salut si stima |
| All times are GMT +2. The time now is 20:01. |
|
- Copyright 2026 4Tuning