Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin) (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/21746-topicul-posesorilor-pasionatilor-bmw-e21-rechin.html)

rekinu10yun 08-03-12 10:28

re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)

Quote:

Originally Posted by AdryanX (Post 4919838)
@ saby-sebastian mai promt de atat nu cred ca se poate , masina arata destul de bine, motorul e tot de rechin sau e transplant de pe e30 ??
@Jamaicanu: da intrebarea era daca ai lua-o de la capat cu o masina cu actele ok , exclud combinatile cu acte ,recarosari si schimbari de motoare
http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...-10416686.html
vad ca anuntul e din data de "(Data anuntului 1/9/2011 )"

daman ne cunoastem ?? da am mai avut ganduri pentru un e21 :D

as prefera masini prin zona , pana in timis e drum lung
a fost inainte de anu nou unul din la brasov 320 , gri , stie cineva cv de el arata chiar bine la exterior , era din 78 parca ,cu oglinzi metalice interior bej , si nuca de sticla cu floricica in ea :lol:

stiu de care zici am fost eu si lam vazut live...nu merita banii...spunea in afis ca are numai in jur de 90.000 km la bord,era revopsit,vopseaua umflata,avea ceva rugina,nush daca la dat sau nu...dar nu lam mai vazut

AxYJamaicanu 08-03-12 13:45

adriane ... linku nu era pt tine ... era pt cine vrea o cutie automata sau mai stiu io ce de pe ala, e pentru dezmembrat

MON-u 08-03-12 19:44

1 Attachment(s)
nu ar fi o idee rea deloc Transalpina..nu am fost niciodata dar am auzit ca e foarte misto drumul si peisajul...acuma sa cadem de accord cu totii pe locatia asta..eu unul sunt de accord...si Perioada;)
Am montat si fata..mai raman jantele;)

pfrazvan2001 08-03-12 20:08

Quote:

Originally Posted by MON-u (Post 4921646)
nu ar fi o idee rea deloc Transalpina..nu am fost niciodata dar am auzit ca e foarte misto drumul si peisajul...acuma sa cadem de accord cu totii pe locatia asta..eu unul sunt de accord...si Perioada;)
Am montat si fata..mai raman jantele;)

frumos frumos sa vezi cum arata cand ii dai un luciu asa frumos...:D

bilae21 10-03-12 14:21

2 Attachment(s)
refreshhhh

daman 10-03-12 19:23

te-ai mai plimbat cu el?

bilae21 10-03-12 19:46

Quote:

Originally Posted by daman (Post 4924617)
te-ai mai plimbat cu el?

daaaaa pai e irezistibila:)))

pfrazvan2001 10-03-12 20:29

10 Attachment(s)
astazi a fost o zi foarte incarcata...si foarte promitatoare pentru al meu rechin ...achizitia unor noi cai ca aia vechi erau cam decedati...niste pozici cu mine si tovarasu daman...niste serpi...o evacuare custom.....si trebuia sa ne intretinem si foamea:D

daman 10-03-12 20:34

de sete nu zici nimic?numai foame?

bilae21 10-03-12 20:35

Quote:

Originally Posted by pfrazvan2001 (Post 4924777)
astazi a fost o zi foarte incarcata...si foarte promitatoare pentru al meu rechin ...achizitia unor noi cai ca aia vechi erau cam decedati...niste pozici cu mine si tovarasu daman...niste serpi...o evacuare custom.....si trebuia sa ne intretinem si foamea:D

cat a facut motorul
???

pfrazvan2001 10-03-12 20:38

Quote:

Originally Posted by bilae21 (Post 4924791)
cat a facut motorul
???

pot sa zic ca a fost pomana si s.a dat si cu lumanare cu tot ce ai vazut akolo pe jos

prince_igoor 10-03-12 20:50

3 Attachment(s)
buna treaba razvane sa o faci asa cum iti doresti u sa fie, si eu am primit injectia si jantele de la ddriveru care din pacate a renuntat la rechin.azi am dat jos mocheta ,am dezechipato se pregateste de tinichigerie, putina rugina am gasit dar trebuie facuta si izolata ca la carte , urmeaza montata directia cea noua, dupa care doua jante un pic mai late pe spate pe 13 originale. cu greu am gasit omul sa mi le faca. si mai departe om vedea.o seara buuna tuturor si niste poze facute in graba :lol:

daman 10-03-12 20:51

rotile mele se plimba prin toata tara :)) .cred ca nu au rulat km cat au fost plimbate pe curier :)))

AdryanX 10-03-12 21:26

Quote:

Originally Posted by rekinu10yun (Post 4920715)
stiu de care zici am fost eu si lam vazut live...nu merita banii...spunea in afis ca are numai in jur de 90.000 km la bord,era revopsit,vopseaua umflata,avea ceva rugina,nush daca la dat sau nu...dar nu lam mai vazut

Pretul era cam mare , eu ii cerusem inca niste poze , si nu am primit nimic . Intelesesem de la el ca a fost a unui mosulica care ea murit si nevastasa dorea sa il vanda. Nu prea avea interes , la ce masini mai erau de vanzare pe site-ul lui, asta era facea cat prezoanele la altele .
il cumperi pe cel din Tm ??

cum a dat putin caldura toata lumea surubareste cate cv , lumea e harnica si serios pusa pe treaba

prince_igoor 10-03-12 21:39

Quote:

Originally Posted by daman (Post 4924827)
rotile mele se plimba prin toata tara :)) .cred ca nu au rulat km cat au fost plimbate pe curier :)))

da daman au ajuns dar si sunt bucuros. am gasit si eu in cj un maistru deacesta care dubleaza jante (asa se lauda) si ma duc sa imi fac doua pt spate mai late , iara cele de pe spate le pun pe fata. ele vor fii la interior negru lucios si buzele cromate( iarasi am gasit care face aceeasta opera sa le cromeze,)acum oi vedea ce va iesii .a ta ce mai face nu ne dai cv poze sa o vedem :P
te salut si stima

All times are GMT +2. The time now is 20:01.

- Copyright 2026 4Tuning