![]() |
|
re: Club Ford Capri
cumpar ford capri ...dati mesaj privat sau dati add la id-ul de messenger mateivn
|
Quote:
Apropo de ciudatenii pe Capri: Ovidiu Nitu din Arad are oglinda dreapta electrica (se pare ca din fabrica). Inca asa ceva nu am mai vazut. Il provoc sa puna o poza;) |
1 Attachment(s)
Mi-am luat aripi la capra si de maine ma apuc sa termin de montat la motor!
2 aripi m-au dus 6 milioane!!!! |
Quote:
|
de mk1... nu se gasesc..????
|
Un manual de service pt mk3, sau vreun sfat, prin ce pot identifica tipul de motor, in acte scrie ca e 2.0, dar cotele de la arborele cotit sunt de 2.6, nu mai inteleg nimik.
Sincer m-ash bucura sa fie 2.6 dar tre sa fiu sigur. Daca ar putea cineva sa ma ajute cu vreun manual, nu ar fi rau :P Poze cu mashina inca nu am facut, dupa ce va fi functionala, atunci voi pune cate ceva. Multumesc anticipat! |
1 Attachment(s)
pai in primul rand 2.6 sunt f putine, pe MK 3 nici nu au fost, e ceva rar, Consul/Granada Mk 1, pai fiecare motor are un cod, uita-te deasupra pompei de benzina, sterge bine si spune-mi codul(format din 3 litere).
Dar cum ai cumparat masina fara sa verifici si seria motor?:shock::?: locatia uite-o in poza mea :arrow: (In cazul meu codul motor e YY H semnificand un 2.3 V6) |
BTF, am un prieten ce vrea o capota de MK I, o mai ai de pe masina de piese? ce pret vrei?
|
Quote:
|
Pai seria motor am verificat-o, si corespunde, nu am vazut insa tipul de motor, orikum , repar motorul asta gripat care e in acte, chiar azi am dat la rectificat arborele cotit, si chiuloasele, supape etc.
Singura chestie care ma face sa cred ca nu e 2.0, e ca ,cotele de arbore cotit, la palier sunt aceleasi cu ala de 2.4 , 2.6, 2.8, dar la biela cotele sunt diferite fata de cel de 2.0, cel de 2.0 are la biela 52mm standard, iar ceea ce am eu e de 54 standard, si 54 are motorul de 2.6. Acum o sa ma duc sa ma uit mai bine la tipul de motor etc etc, ideea e ca mi-ar prinde foarte bine si un manual de service. |
Acum m-am uitat, tipul motorului "NY J"
|
Quote:
|
Quote:
Veniti la Balaton pe 20 August!Intilnire internationala de Ford Capri! Detalii: www.nusituningcapri.uw.hu |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:12. |
|
- Copyright 2026 4Tuning