Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

mateivn 19-02-08 21:03

re: Club Ford Capri

cumpar ford capri ...dati mesaj privat sau dati add la id-ul de messenger mateivn

johnny111 20-02-08 19:16

Quote:

Originally Posted by cosmineloo (Post 1369522)
nu stiu ce modele dar eu o am. :) tot ce pot sa iti spun e ca era la pachet cu capitonajele de pe usi care sunt si ele diferite. cred ca era vorba de varianta ghia

probabil era cutia de V

Da era cutia motorului (MT75 nu au clopote interschimbabile).
Apropo de ciudatenii pe Capri: Ovidiu Nitu din Arad are oglinda dreapta electrica (se pare ca din fabrica). Inca asa ceva nu am mai vazut. Il provoc sa puna o poza;)

axxel4you 20-02-08 20:43

1 Attachment(s)
Mi-am luat aripi la capra si de maine ma apuc sa termin de montat la motor!
2 aripi m-au dus 6 milioane!!!!

johnny111 21-02-08 06:43

Quote:

Originally Posted by axxel4you (Post 1372162)
Mi-am luat aripi la capra si de maine ma apuc sa termin de montat la motor!
2 aripi m-au dus 6 milioane!!!!

Cat de bine potrivesc pe capra?

cv-03-btf 21-02-08 19:17

de mk1... nu se gasesc..????

AudioClass 21-02-08 23:41

Un manual de service pt mk3, sau vreun sfat, prin ce pot identifica tipul de motor, in acte scrie ca e 2.0, dar cotele de la arborele cotit sunt de 2.6, nu mai inteleg nimik.
Sincer m-ash bucura sa fie 2.6 dar tre sa fiu sigur.
Daca ar putea cineva sa ma ajute cu vreun manual, nu ar fi rau :P
Poze cu mashina inca nu am facut, dupa ce va fi functionala, atunci voi pune cate ceva.
Multumesc anticipat!

florin_cars 22-02-08 01:07

1 Attachment(s)
pai in primul rand 2.6 sunt f putine, pe MK 3 nici nu au fost, e ceva rar, Consul/Granada Mk 1, pai fiecare motor are un cod, uita-te deasupra pompei de benzina, sterge bine si spune-mi codul(format din 3 litere).

Dar cum ai cumparat masina fara sa verifici si seria motor?:shock::?:

locatia uite-o in poza mea :arrow:
(In cazul meu codul motor e YY H semnificand un 2.3 V6)

florin_cars 22-02-08 01:14

BTF, am un prieten ce vrea o capota de MK I, o mai ai de pe masina de piese? ce pret vrei?

florin_cars 22-02-08 01:32

Quote:

Originally Posted by AudioClass (Post 1368526)
Salut baieti.
Tocmai ce am cumparat ieri un Capri,2.0 v6 motor gripat (asta se rezolva), voiam sa stiu daca pot monta relativ ushor un 2.8 v6 de Granada, motorul il am deja, e pe carburatie.

Nu se mai pot face ITP-uri "usor" asa k poate ar merita sa te gandesti sa-ti repari 2.0-le :wink:

AudioClass 22-02-08 13:19

Pai seria motor am verificat-o, si corespunde, nu am vazut insa tipul de motor, orikum , repar motorul asta gripat care e in acte, chiar azi am dat la rectificat arborele cotit, si chiuloasele, supape etc.
Singura chestie care ma face sa cred ca nu e 2.0, e ca ,cotele de arbore cotit, la palier sunt aceleasi cu ala de 2.4 , 2.6, 2.8, dar la biela cotele sunt diferite fata de cel de 2.0, cel de 2.0 are la biela 52mm standard, iar ceea ce am eu e de 54 standard, si 54 are motorul de 2.6.
Acum o sa ma duc sa ma uit mai bine la tipul de motor etc etc, ideea e ca mi-ar prinde foarte bine si un manual de service.

AudioClass 22-02-08 14:27

Acum m-am uitat, tipul motorului "NY J"

Kedy 22-02-08 14:41

Quote:

Originally Posted by AudioClass (Post 1375974)
Pai seria motor am verificat-o, si corespunde, nu am vazut insa tipul de motor, orikum , repar motorul asta gripat care e in acte, chiar azi am dat la rectificat arborele cotit, si chiuloasele, supape etc.
Singura chestie care ma face sa cred ca nu e 2.0, e ca ,cotele de arbore cotit, la palier sunt aceleasi cu ala de 2.4 , 2.6, 2.8, dar la biela cotele sunt diferite fata de cel de 2.0, cel de 2.0 are la biela 52mm standard, iar ceea ce am eu e de 54 standard, si 54 are motorul de 2.6.
Acum o sa ma duk sa ma uit mai bine la tipul de motor etc etc, ideea e ca mi-ar prinde foarte bine si un manual de service.

Bafta cu proiectul despre carte cred ca o sa gasesti cam greu una.

p.ady 22-02-08 17:05

Quote:

Originally Posted by jaguar211 (Post 1340549)
Salutare caprarilor!
Am reusit sa mai intu si eu pe aici. Observ ca ne-am inmultit si asta ma bucura.
Totodata ma intristez sa vad ca nu scapati de probleme, si nu va bucurati conducandu-va caprele.
Intre timp mi-am facut motorul (set motor) si merge ok. Mi-ar prinde bine cativa caluti in plus dar asta e. Am insa o mica problema cu vasco-cuplajul. S-a blocat si-mi urca apa. Nu reusesc sa gasesc un vasco-cuplaj nicaieri.
Are careva vreo sugestie?
In rest ma bucur de ea in fiecare zi!
Va doresc bafta si sper sa ne intalnim anul acesta cu totii undeva.
Pana atunci "Spor la treaba!"

Apropo de intilnire:

Veniti la Balaton pe 20 August!Intilnire internationala de Ford Capri!
Detalii:

www.nusituningcapri.uw.hu

cosmineloo 22-02-08 17:37

Quote:

Originally Posted by AudioClass (Post 1376110)
Acum m-am uitat, tipul motorului "NY J"

NY simplu este de 2000. tot pe ala il am si eu in carte

codrin44 22-02-08 23:00

Quote:

Originally Posted by AudioClass (Post 1375974)
Acum o sa ma duc sa ma uit mai bine la tipul de motor etc etc, ideea e ca mi-ar prinde foarte bine si un manual de service.

2.6 are 90mm diam.piston si 66.8 mmm cursa si mai este 2.6 rs cu pistonul mai mare si cursa mai scurta...mai patrat sa zicem. la 2.0 e 84mm pistonul si 60.2 cursa

All times are GMT +2. The time now is 22:12.

- Copyright 2026 4Tuning