![]() |
|
Re: Cand au inceput circuitele in Romania?
Quote:
|
Quote:
Si la Cupa Pacii si Prieteniei de la Resita nu mai stiu anul exact cred ca 86 Grigoras a castigat cu motorisca de 1300, a batut Lazile si pe marele Grigoriev. Numai bine tuturor. |
Quote:
|
Racer,eu am o intrebare si anume lai cunoscut tu personal pe Nicu,vorbesc nu numai daca lai vazut.
Eu respect decizia ta ca nu vrei sa spui cine esti,cu toate ca nu inteleg de ce |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
-1984 locul IV la individual şi locul II cu echipa Romāniei la circuitul de la Reşiţa (ROMĀNIA), etapă īn Cupa PĂCII şi PRIETENIEI, cu Victor NICOARĂ -1986 locul V la circuitul de la Schleiz (R. D. Germană), etapă īn Cupa PĂCII şi PRIETENIEI -1988 locul III la individual şi locul II cu echipa Romāniei la circuitul de la Reşiţa (ROMĀNIA), etapă īn Cupa PĂCII şi PRIETENIEI |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Eu azi "sarbatoresc" al 1000-lea post al meu pe acest topic asa ca voi lua o pauza mica nu mai mica de 1 zi ca nu scapati de mine :twisted: va doresc sanatate tuturor si caut zilele astea ceva poze surpriza cu oameni care au facut istorie la auto in romania si chiar daca sunt vremurile apuse cum abereaza cineva aici tot istorie se chiama si acesti oameni nu trebuie uitati...:twisted:...podul meu e mare si nu stiu unde sa caut :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Racer,intrebarea mea nu ai raspuns
|
Quote:
|
daca a avut injectie de benzina mecanica motorul pe care lai vazut tu este probabil motor Renault 5Turbo din 1980 injectie mecanica Bosch K-Jetronic Renault 5 Alpine Turbo 1981 a avut carburatoare Fallstrom Register Weber.
cea ce priveste cutia alea au fost toate asemanatoare greude spus de unde provin |
2 Attachment(s)
Poate s-a m-ai postat... dar poate singurul video cu maestru Nicu si tigara-n mana :-)
youtube .com/watch?v=_Sp7gsxsyEA Cine mai stie detalii despre acel motor turbo, de pe sportiva lui de concurs, sa scrie aici...nu de alta, dar se mai fac ceva motorase pentru daciile ce-au mai ramas in viata 8) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:28. |
|
- Copyright 2026 4Tuning