![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
ms ms ms ms ms ms
|
bv l33loo, ...pozitia jantelor putin foarte putin aiurea... nu e ceva grav, bv
|
nu e prea modificata masina .... dar e misto ... imi place k da spre cameleon culoarea...
|
Destul de reusita, dar - ca orice masina - cu greselile de rigoare. Personal nu-mi place culoarea (nuanta e reusita, dar partea laterala e inchisa prea rau), pragul - care ar trebui sa fie la fel de inchis la culoarea ca partea laterala - si jantele care nu au nici un fel de reflexie. Per total, masina e reusita.
|
ms ms ms am sa o mai ajustej ... si p.s. gabi pls da-mi add pe mess ... k vreau sa mai vbm
|
2 Attachment(s)
better?
am inlocuit jantele ... i'am pus semnalizatoare aprinse in spoiler....i'am ajustat carbonu ... sper sa fie de ajuns ... aaa si am "pus verdeata" pe jante |
da....croamele au nuantza d iarba...c ii bine...:)...carbonu` e un pic prea puternic spre parbriz....trebuie un fel d degradeu ;)...shi pragu` pare un pic pic ireal...in rest super ;) felicitari! ;)
|
ms ms ms ms ... altcineva?
|
e misto mie un imi place! poate la semnalizatoare dc nu ai fi umblat era mai bine! in rest e ok!
|
2 Attachment(s)
un Mustang... :o
|
plasa nare umbre si cam putin tuning in rest e bine;)
|
1 Attachment(s)
am incercat un bg change ,... merge sau nu ?
|
aha aha, roata d p spate stramba, si dak ai aprins semnalizari in bara alea din stock c faci cu ele :-?
|
2 Attachment(s)
comentati putin shi la mine....e experimentativa dunga aia...
|
2 Attachment(s)
comentati-o! chop & original
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:25. |
|
- Copyright 2026 4Tuning