![]() |
|
Re: JOC INTERACTIV GHICESTE MASINA partea a VI-a
indiciu...
europeana din est sau din vest?? |
Bmw ?
|
Quote:
edit:sasha nue bmw |
eo va las.....pe maine...pa-pa
|
ciao sasha..
si eu ma las de ghict pt seara asta ... habar n'am ce e asta.. trebuie sa ne mai viziteze florin din cand in cand :)):)) |
ehee atunci . va salut . vb maine . dake nu mai vreti sa jucati .
s. era un DAF 600 '1958 |
ce le-ai zis bre Mari..k eu din thumbnail stiam ka-i DAF.,.la moaca aia de rata plouata numa DAF putea fi...si........................................... ..........................
P.S. ma pish pe mine de ras..:lol: :lol: :oops: sincer...am plecat si eu o zi..sa-mi vand o masina...si knd revin dau la ultima pagina..nu recunosc nimic..dau penultima..tot nimik cunoscut, antepenultima...nik..deja fac cu nervii sar 10 pagini..pffuu cunoscut..hai urcam inca una, inca una..PLM nebunilor..a-ti umplut 10 pagini intr-o zi..si de-abea vreo 12-15 masini ghicite in total :lol: :lol: si sa nu zic k jumate le ghiceam complet din prima..voi a-ti chefuit ceva ieri seara knd eu imi faceam bagajele de plecare spre centru tarii, sau ?!?! k a-ti luat-o asa in forja pe ulei :lol: ..eu scartzaiam rotile pe asfalt..k aveam 14C-uri :( si zici k eram la curse..si voi o ardeati elegant pe-aici..fete si baieti :twisted: :oops: da' las' ka-i fain...I think..:chuckle: see ya 2..maine, ah..fuck..iara plec...va faceti de cap singuri..si eu cu cine-mi fuck? :lol: |
1 Attachment(s)
Italian Car :lol:
|
:evil: :evil: ferrari .... ai uitat s'o editezi....adik sa'i setrgi emblema
|
N-am uitat, am lasat-o intentionat acolo, ferrari...ferrari, dar ce model ?! Asta e dilema
|
cei de la wikimedia nu'l au in galeria lor.. http://commons.wikimedia.org/wiki/Ca...rrari_vehicles
zi'ne anul.. |
1967 Ferrari 330 GT Michelotti Coupe
|
am cerut doar un indicu anul..... daca toti am face asa cand s'ar cere un indiciu ce farmec ar mai avea jocul???ma rog....
ai ghicit :D pune poza.... |
1 Attachment(s)
no more hints :D
|
Quote:
EDIT: e cumva Morgan ? |
| All times are GMT +2. The time now is 08:48. |
|
- Copyright 2026 4Tuning