![]() |
Re: Club ESPERO
stiu masina de mult timp... si tot nu mi se pare nimic interesant la ea.
|
Nu masina,dar sa fim sinceri,eu as face crima pentru ele...sunt fenomenale,nu zic de masina,dar stopurile...parfum...
O sa ma interez,poate,poate pot face si eu ceva asemanator... |
1 Attachment(s)
nu raspunzi pe mess na aici o poza :lol:
Attachment 1858628 |
Fooorte tentant,nu stiu..sa le fac..sa nu....
|
vreau sa ''zbor'' antena ..cum fac sa o scot?m-am uitat eu pe acolo si am dat de o ''centrala'' nu stiu cum sa numesc acel ansamblu care e maricel si are fire si etc..daca pot sa scot doar antena si sa ramana ansamblul acela acolo..sa nu fortez..sa nu stric nimic :D
|
Antena mi-am scos-o eu cand aveam Espero. Dar eu am acoperit cu chit , pt ca a ramas gaura. Doar tija nu prea ai cum sa o scoti, eventual daca vrei sa nu se mai ridice ii scoti mufa de la antena. Oricum arata mult mai frumos fara antena, doar ca tre' sa acoperi gaura aia care ramane...
|
Quote:
|
Dami-o mie :D antena...:)))
Mie mi-a rupto un destept.... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am facut un filmulet,pretena a filmat,asa ca nu ma impuscati din cauza calitatii..:-)
https://www.youtube.com/watch?v=StFYl1OC74w P.S. mi se pare mie,sau toti am inceput sa scriem corect gramatical?:)) |
scriem ,scriem...se aude bine ma si cu teava :D
|
Quote:
|
Quote:
Daca scoti mufa din HU nu o sa mai ai radio :lol: Quote:
Apropo...Daca statea prietena mea cu picioarele pe buza jantei (dupa ce le-am polishat buzele jantelor) cred ca nu mai urca cu mine in masina =))))))) O trimiteam pe jos pana acasa :)) |
ok multumesc nicu.Imi bag azi nasu' sa vad pe acolo :D
|
Quote:
Pe zi o filmez,cand o sa o spal,asa,imi este cam rusine..zici ca asteapta programul rabla:)) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:22. |
- Copyright 2026 4Tuning