![]() |
Re: Diverse (topic de offtopic)
S-au mulat perfect pe picioarele neamtzului! merci inca odata! 8)
|
https://www.youtube.com/watch?v=i8Wdm...=QL&playnext=1
asta e pt MTX-din tineretze....acuma am inteles de unde are el relatzii la politzie :D:D |
Quote:
Matrix tre sa stam de vorba vineri.. |
la ei se tragea mai mult ...
Oricum din filmuletu ala ... am ramas cu cel mai tare comment :lol: enjoy : " 1 year ago foarte tare mi-a placut extraordinar de tare as vrea si eu sa fiu in clubul vostru am auzit ca toata lumea face misto de voi si ca aveti doar masini cu care puteti sa concurati cu mopedurile, chiar am inteles de la cineva ca aveti si 2 masini care au jante de aluminiu, sunteti chiar tari, mi-a placut eleronul de pe logan, ala care l-a pus acolo e un bos original, dar miscarea aia cu masinile cand dau din cur e semnatura voastra ca si club sau va e frica sa nu plece masinile prea tare???? " |
uita de unde a plecat si unde a ajus...
Daca cumva au wireless pe dorobantzi la cafenea sa accesezi linkul pus de andu :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
http://**************.************/Rearhorse , puteti sa va inscrieti si voi :)
|
Quote:
|
asa , asa si vezi ca mai sunt si altele :P :))
10q |
in aceasta seara nu cred ca pot ajunge la intalnire ca voi fi plecat din bucuresti..... ne vedem abia peste 3 sapt ca luni voi pleca din tara
|
Drum bun si distractie placuta! Nu uita sa scri!
|
Quote:
ne auzim pe messenger!!!!!!!! ai grija acolo, poate faci o pompino con culo sau ottenere la scopata Drum bun ! |
Quote:
@Lucian tii minte cand ne uitam si noi la filmuletul asta la tine :))) radeai ca porcu` |
Quote:
|
:)) Ba da in hohote faza noastra preferata cand il controla la acte pe MTX :)))))))))
|
invidiosilor :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:55. |
- Copyright 2026 4Tuning