Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Constanta - Accidente (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html)

sonykel 25-03-09 16:00

Re: Constanta - Accidente

3 Attachment(s)
accident azi pe varinata in dreptu la obor...

semjke 25-03-09 20:59

Si cine a fost de vina pana la urma aici ? Taximetristii de pe Kalos'uri sunt imposibili in trafic, cred ca va fi greu sa gasesti in oras unul nezgariat macar.

Skyppy 26-03-09 09:38

2 Attachment(s)
la iesirea spre valu ...

PS. Sony.. cei aia "varinata" :))

semjke 26-03-09 13:06

Am trecut si eu pe langa accidentul de dimineata dinspre Valu.. era politia acolo faceau masuratori, ai idee a scapat cineva ? :( Arata foarte nasol masina... Fereasca Dumnezeu!

L.O.R. 26-03-09 13:06

Quote:

Originally Posted by Skyppy (Post 2184543)
la iesirea spre valu ...

omg :O 100% cu mortaciuni :| de acolo n`ai cum sa scapi :(

semjke 26-03-09 13:34

Ma uit in poze dar nu se vede, probabil ca-s facute mai tarziu, dar stiu ca atunci cand am trecut pe langa, in dreapta mi s-a parut ca e o persoana(posibil moarta). :(

L.O.R. 26-03-09 14:13

si eu am avut un accident acum vreo 3 ani la fel ...numai ca nu am intrat asa mult sub tir ..probabil ca nu aveam nici viteza pe care a avut`o asta ...si persoana care conducea a incercat sa ma fereasca si nu a intrat pe mijloc ...ca altfel ..poate nu mai eram aici sa vb cu voi :P

semjke 26-03-09 14:22

Foarte nasol bine ca nu a patit nimeni nimic.

Dupa ce am vazut de dimineata accidentul asta am avut un drum dus-intors la Bucuresti foarte foarte atent, plus de asta mai era si plin de tiruri de dimineata.

L.O.R. 26-03-09 14:45

Quote:

Originally Posted by semjke (Post 2185311)
Foarte nasol bine ca nu a patit nimeni nimic.

Dupa ce am vazut de dimineata accidentul asta am avut un drum dus-intors la Bucuresti foarte foarte atent, plus de asta mai era si plin de tiruri de dimineata.

eu dupa accidentu ala ...am ramas cu o frica de tiruri ....si mai muncesc si printre ele acum :-s nu mai zic cand vreau sa depasesc cate unu cand ma duc in buc :|...mereu am impresia ca trage spre mine ...e f nasol sa treci prin asa ceva si nu doresc la nimeni...asa ca ferea`

sonykel 26-03-09 17:56

LOR da ce cautai ieri la olteanu , alaturi de domnu Patru de la Omniasig???

Skyppy 26-03-09 19:29

A scapat... la un pas de a fi decapitat. era un popa.. il chemase Sefu, da s-a razgandit in ultimul moment

L.O.R. 26-03-09 19:36

Quote:

Originally Posted by sonykel (Post 2185935)
LOR da ce cautai ieri la olteanu , alaturi de domnu Patru de la Omniasig???

cine e olteanu ???

semjke 26-03-09 19:41

Despre accidentu de aseara s-a infipt in tir cu 150 la ora. Mai multe detalii aici

Hellman 26-03-09 23:34

@ LOR :

- nasol ca lucrezi acum printre tiruri , aveti grija fetelor ca unii soferi de tir sunt nenorociti ..,
- olteanu este seful reprezentantei dacia de pe Bratianu

Mjeefo 26-03-09 23:38

Ba esti nebun cum a scapat asta, cica era preot, cred ca de asta :)

All times are GMT +2. The time now is 21:00.

- Copyright 2026 4Tuning