![]() |
|
Re: Diverse discutii
stiti ce m-am speriat cand a-ti zis de cheia :) ca ai mei tocmai au plecat la cheia acum o ora .... noroc cu telefonia asta mobila :)
|
Stai bai Putza, ca e vorba de martzi. Martzi stiu ca a fost unul grav inspre Cheia cu o masina de la Ploiesti. (sau ai tai au plecat marzti si vroiai sa vezi daca au ajuns :lol: ?)
|
Quote:
|
am facut 2000 de posturi :)
|
eu am auzit ca este vb despre bogdan fmc care mai era cu prietena si cu inca 3 baieti in spate am auzit de la un vecin dar sper din tot sufletu sa nu fie asa...............
|
Bogdan_FMC - Tziganu
|
La multi ani lumeeeeeeeeeeee!!!...ink putzin si intram in 2007......sa speram k o sa fie un an cat mai bun......dak nu makr sperantza moare ultima.......si sa nu uitam si d cei care akum sufera.....paul si ceilalti.....multa sanatate......
|
hai sa nu mai vorbim despre accident aici pe forum :!:
|
Quote:
Oricum..., nu vorbim pe forum despre asta... pls. Mai multe detalii cand ne intalnim..., sau intreaba pe cine mai stie, dar nu pe forum...pls, n-are rost. |
lool! da ma! :)) **GYEEE
|
ba eu nu inteleg ceva trebuia sa am vreo 3000 de posturi si tot la 128 am ramas! aici e lucratura diavolului , cred ca mesagerul se afla printre noi :| si este................. +|\|9
|
mdea... hahalere ce sunteti ,
kalule te-au lucrat astia mha.... |
Shantz cik acu` nu se mai zice GYEEEEEEEEEEEEEE! :|
|
da cum se zice mha ? :) invata-ma....
|
Quote: