![]() |
|
Re: Club CIELO
la "CONSTANTIA" cand facem o intalnire!!!
|
Salutare ! Am o intrebare . . . Proiectoarele se pot regla ? As vrea sa bata ceva mai sus . Ms
|
1 Attachment(s)
Quote:
Face parte din kitul tuning original Cielo.;) |
Club CIELO # 1
1 Attachment(s)
Quote:
@nt98adu, ai cumva si pragurile? si bandourile acelea late de pe portiere? |
nelutz69,pot sa jur k tiam vazut masina prin dragasani sau prin ramnicu valcea...sigur 100%....e ca mine?
|
Club CIELO # 1
Booo?!??....eu nu am fost cu Cielo niciodata inspre acolo, dar am avut 3 bucati, toate albe le-am cumparat la pachet :D si cam aceleasi modificari la spoiler fata si jante, 2 leam dat.......cele 2 care le -am vandut aveau jante identice dar pe 14, ale mele sunt pe 15....
PS. mai am inca unul Bej lovit, l-am luat de curand si stau in cumpana daca sa al fac, e lovit in fata, daca nu are lonjeroane strambe o bag la facut..... |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Haideti sa va prezit si eu al meu CIELO si totodata vreau sa intru in club cielo |
Nu e vorba ca le ai stranse... e vorba ca acele suruburi au cate un arc si ele in sine sunt reglajul pt proiectoare. Le poti regla sus/jos si dreapta/stanga doar din acele suruburi. Sunt pe spatele proiectoarelor, nu ai cum sa le vezi fara sa te bagi pe sub masina... sau sa bagi mana prin gaura de la bara.
Arata bine masina ta, imi plac stopurile innegrite cum arata, desi se pierde din vizibilitatea la semnale si marcharriere... si sunt de parere ca plasa de la grila ai putea sa o schimbi, sa pui una mai rara, neagra. |
Ca atunci cand umbli la inchizatorul de la usa...cand nu se inchide usa bine...il mai slabesti ...bla bla.. Sau tu vrei sa le reglezi din interior ca pe faruri ? de la buton ?
|
Club CIELO # 1
@IONUTZje, ai o masina faina, culoare, jante folie....., imi plac in special pleoapele care sunt finute si cu mult gust, nu imi plac cele foarte late, asa ca 10 pt ele, sant cool........si eu sunt de parere ca sita de la grila radiator sa fie mai rara si neagra :-)
PS. IONUTZje, nu ridica bataia proiectoarelor prea mult, in primul rand ele sunt pt. a oferii vizibilitate sub stratul de ceata, deci mult mai jos decat bat farurile.....in al 2 rand poti sa deranjezi colegi de trafic :-).......iar in al treilea e un motiv ca sa te opreasca politia, iar de acolo incep problemele, te cauta si in cur doar doar sa iti mai gaseasca ceva in neregula.......daca mergi cu ele ziua aprinse sau seara si nu e ceata te opresc si apoi urmeaza sa te caute la roti daca sunt cele trecute in talon, daca ai 2 triunghiuri reflectorizante...etc...asa ca folosestele doar cand e ceata sa nu le dai motiv sa te opreasca.....eu am patit :-) |
Re: Club CIELO # 1
1 Attachment(s)
Quote:
|
Re: Club CIELO # 1
Quote:
|
ma primiti si pe mine in club:)?
|
Quote: