![]() |
|
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Bogdane ori esti si tu abonat la prietenu nostru din anglia sa iti cumpere si ti'e dupa ebay 4 bucati din alea bune de la 33mm in sus ? Ultima data cand am vb cu valy eram vreo 4 pe lista :P
BTL-gordini nu incerc sa te critic sau ceva dar sincer nu prea le ai cu pompele electrice , eu cunosc o dacie cu un singur carb dublu , cu pompa de dacie mecanica modificata caruia, ii este extrem de necesara o pompa de benzina electrica ... deci nu trebuie sa ai de la 2 carburi in sus ca sa iti pui pompa electrica de benzina. La o pompa de benzina se tine cont de debit ( litri/h) si de presiune (masurata in bari), pe bogdan nu il intereseaza o pompa care sa faca presiune prea mare , ci, o pompa care sa isi mentina debitul pe o plaja de turatie cat mai mare . |
Quote:
|
Se pare ca nu m-am facut inteles, oricum pe acest forum sunt oameni care nu au nici o leg.cu bunul simt decum sa poarte o disc. amiabila cu cineva. Scuze Bogdane ca s-a creat aceasta porcarie la tine pe topic si i multumesc lu' Aleks pt.interventie.Va las pe voi baieti sa va impungeti tot timpul cavreme e destula.
|
Considerānd discuţia īncheiată hai să ne īntoarcem la maşina lui Bogdan, că ea e vedeta topicului, nu? :)
|
Quote:
Flansele de care spui au fost facute de el, carburile au functionat f bine pe masina lui;) Pentru filtrarea aerului m-am gandit la un filtru K&N plat, pe care sa-l fixez corespunzator in dreptul celor 4 trompete. De vacuumetre nu stiu la ce te referi..explica-mi te rog..:???: Multumesc pentru urari BTL, succes si tie cu masina si sa stii ca am apucat sa citesc mesajul tau sters si ai dreptate, dar nu trebuie sa ne temem de asta, ca asa nu mai iesim din casa ca cine stie ce se intampla..:rolleyes2 Adi, eu nu m-am abonat pentru alea..eu merg pe reteta mai sanatoasa si am sa iau de la Vali "scrofitzele"..mi se par sanatoase rau8):-) Multumesc pentru interventie, intradevar colegul BTL nu s-a exprimat corect, dar nu-i bai:-) Deasemenea multumesc Alex, dar nici Muttley nu e rau intentionat..ajuta cand ai nevoie, dar e mai pretentios in exprimarile persoanelor;) |
Nu stiu daca K&N are filtru pentru 2 carburi duble, care sa se puna peste trompete. De la K&N poti sa iei ceva de aici, si renunti la trompete:
http://knfilters.com/Racing/customcarb.htm Pentru filtru de pus peste trompete, cauta la Pipercross: http://pipercross.co.nz/competition_2.htm Tu vrei probabil ceva de genul: http://www.alfaholics.com/admin/uplo...42d7df4681.JPG Ai grija cu trompetele, poa' sa faca mai mult rau decat bine. Muttley probabil voia sa zica cu vacuumetrele ca ar trebuie sa ai asa ceva ca sa reglezi bine carburatoarele. Sunt niste chestii care masoara depresiunea in fiecare camera a carbului (se pun in "gura" carbului). Adica astea: http://www.cbperformance.com/catalog.asp?ProductID=572 |
Are si Muttley dreptate, legat de carburatoare am 2 kit-uri de reparatie nemontate(carburile functioneaza foarte bine),legat de flansa eu am facut din ceva car functioneaza fara probleme, dar am vibratoarele de alfa si daca e cazulcu parere de rau aplicam aceeasi metoda ca la tine.Garnitura dintre galerie si chiulasa am material sa o facem (am deja una facuta), ca si aici e problema.
|
Quote:
Multumesc f mult Kta, sigur imi vor fi de mare ajutor la momentul potrivit;) |
ai postat vreo poza cu aceste carburatoare? ca eu am mai rasfoit topicul tau dar nu am dat de ele:( poti posta o poza 2 cu carburatoarele si cu galeria de admisie:) mersi mult
|
Quote:
|
Am fost zilele trecute in trecere prin Braila si ti-am vazut masina la service.
Felicitari pentru felul cum arata si cum merge din spusele unor prieteni. Vii maine la Carrefour? |
Quote:
Multumesc:-) |
Quote:
|
Quote:
|
Bogdan ai cumva stopuri cu banda de nichel pe margini, sau frantuzesti, cum leo zice... Daca ai let me know!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:07. |
|
- Copyright 2026 4Tuning