Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Intalniri membrii 4Tuning Rm.Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34923-intalniri-membrii-4tuning-rm-valcea.html)

Provenzano 24-02-10 18:08

Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea

se vede cat de mult suntem Uniti in Valcea.dupa ce ca suntem o mana de oameni.......nici aia nu se strang..s-a vorbit pe forum de 2 zile ca ne intalnim la 3 pe blvd si....ne-am intalnit dar decat cateva mazini....restul s-au intalnit in alta parte.

MiTzA- 24-02-10 18:49

deh, daca multi care s-au pronuntat n au mai venit :))

Provenzano 24-02-10 18:58

26 Attachment(s)
pictures with Us:)

luci4n_vl 24-02-10 21:09

intradevar....pacat ca unii nu au ajuns...era frumos sa ne vedem cu totii...dar...deh....o zi frumoasa...calduroasa...aia e...poate data viitoare....trafy hai cu pozele...

lupalb 24-02-10 21:22

A fost frumos. Ce m-a dezamagit a fost ca in ciuda faptului ca am scris pe forum la ce ora e intalnirea , si cam care e planu`, nu s-a strans decat lumea pe care o vedem in poze la ora stabilita. Si dupa ce am plecat de pe bulevard toti (conform programului stabilit) am fost sunat ca au mai venit oameni , dar nu au mai venit si la suc.
In rest, numai oameni nebuni (cei care au venit) care sperie lumea pe strada (si cel mai rau sperie incepatorii)...
Ah, si ca sa nu uit, multumiri politiei pentru prezenta si "sprijin"...probabil se asteptau sa facem liniute pe bulevard la ora 3 jumate, sau nu imi explic...
Ah, si daca cumva exista vreun "militian" care sta si citeste pe forum, sa si faca frate user si sa posteze...ca nu i problema.

Provenzano 24-02-10 21:23

asta ar fi ultima bomba....sa isi faca user si sa scrie:)))))

lupalb 24-02-10 21:25

ar fi prea tare...ma jur...in primu` rand am mai afla si noi ceva stiri din legislatia rutiera.... (asta in cazul in care nu cumparam toti carticelele cu legislatia rutiera sa o avem la noi)..
Nu de alta, dar mai vine cate un extraterestru si iti zice o lege si un articol, si sa stii despre ce vb omu` acolo....

trafy-vr6 24-02-10 21:28

este unul...pozele in curand...

DannyKid 24-02-10 21:29

Saracutza baba...cred ca i s-au spart timpanele.... :lol:
Si Andrey care nu-si mai gasea masina..."ba faceti misto, gluma gluma, dar unde e masina?" :lol: =))))))))))))))

Oricum, relativ frumos a fost azi, pacat ca nu a fost toata lumea:-P

Provenzano 24-02-10 21:31

pe Andrey Vmd il luase Braila rau de Tot. Frumos si bine gandit.

trafy-vr6 24-02-10 21:33

astea realizate pe moment sunt cele mai tari.....bravo, felicitari tuturor care au participat la joc:))

luci4n_vl 24-02-10 21:37

traafyyy hai cu pozele sus...c mai astepti?.....

trafy-vr6 24-02-10 21:38

caut cablu de date :))nu stiu pe unde a apucat..pana una alta descarc filmele de pe camera mea

lupalb 24-02-10 21:40

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 3120779)
caut cablu de date :))nu stiu pe unde a apucat..pana una alta descarc filmele de pe camera mea

alea filmate d memo parkinson??

DannyKid 24-02-10 21:42

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 3120795)
alea filmate d memo parkinson??

Am un nume, Danny ! :evil:

Da, alea, eu il astept pe ala cu baba =)))))))))

All times are GMT +2. The time now is 04:17.

- Copyright 2026 4Tuning