![]() |
|
Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning
2. L-as vota pe Basescu pentru un singur motiv: in Neamt, Consiliul Judetean e PDL si va fi pentru inca 3 ani, la fel si Primaria Piatra Neamt asa ca un guvern PSD se traduce automat prin lipsa de fonduri pentru nemteni. In rest, nu am niciun motiv pentru a-l vota, ba chiar gasesc prea multe motive sa nu-l votez.
Aici ei dreptate...daca iese PSD-ul in urmatorii 5 ani nu se mai face absolut nimic in judetul Neamt si in plus o sa-l lege astia pe pinalti al nostru |
3 ani nu 5 ani pentru ca sunt alegeri in 3 ani. Cat despre Pinalty, arata-mi tu fost primar condamnat in Romania pentru ce a facut in timpul mandatului de primar... Din cate stiu eu, la Primaria Piatra Neamt functioneaza foarte bine delegarea de putere asa ca nu ma astept sa fie vreo problema cu actualul primar.
|
Quote:
Acuma daca e sa promit pt voi va promit o masina gratis si benzina gratuit :D Ce ziceti fler de politician nui asa? :D:D:D Glumeam |
Eu m-as fi multumit cu peticirea santurilor din Piatra...
|
De ce sa peticim drumurile "rurale" din piatra cand putem face autostrazi suspendate la aceeasi cota cu telegondola, si nu punem nici restrictie de viteze ;)
Sa ma trezeasca cineva ca deja visez |
Askhy.. poc, poc .. 2 palme.. trezeste-te frateee :lol:
Autostrazi ? fara restrictii :lol:... auzi ce vise marete ai :lol: Frateee... trezeste-te !!! :D |
Gata mestere m-am trezit, mersi..... ce misto visasem :D
|
Quote:
|
Sa speram ca va iesi tot Basescu,eu cu el am sa votez,cat despre "Pinalty" consider ca a realizat f multe fata de altii si este un foarte bun edil.
|
De ce exact speri sa iasa tot Basescu? Poate ma convingi si pe mine...
|
[QUOTE=DarkNight_Racer;2847420.dar de unde o sa mai aiba el bani, dak cade PD-L???.. [/QUOTE]
De unde o sa mai aiba bani? Pai ,din bani pe care i-a liat pe pamantul care l-a vandut pentru PLUs ,piata Centrala este tot a lui ,curentu e a lu ficiorsu'.....deci o sa aiba de unde lua bani,as vrea sa fiu si eu asa de sarac precum el:-) |
Bani pentru oras nu bani de buzunar...
|
Melodie pentru Base:D:D https://www.youtube.com/watch?v=mXe4f0dExRM
Si o rugaciune draga Dumnezeule, pana acum anul acesta ai reusit sa iei de pe lume dansatorul meu preferat (michael jackson), actorul meu preferat(dinica), cantaretul meu preferat(stephen gatley) si actrita mea preferata(farah fawcett.) trebuie sa stii ca politicianul meu preferat e Traian Basescu! " |
Baieti,stiti cumva cand se deschide patinoaru ?
|
Sa mai dea frigul... e destul de cald inca ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:51. |
|
- Copyright 2026 4Tuning