![]() |
|
Re: Masina Mea Virtuala V2
3 Attachment(s)
O mica plimbare inainte de a fi trimisa la demontare
P.S. Mine o mica Mare surpriza R.Equinox:Mersi KidForDRIFT:Eu sper sa reziste |
2 Attachment(s)
cam aici am ajuns eu cu golfu a venit vineri de la vopsitorie deja am pus mai tot pe el mai sunt cateva de facut pe la el dar in mare este gata ;)
|
5 Attachment(s)
Ntz-arata super bine golful...
Nyck-bafta cu chevroletul Si c-am asa arata Ursu:twisted: Cum i-am spus si lu Equinox...Mi-am tras proiectoare galbene:) Ce ziceti de motan?:D |
3 Attachment(s)
Cum v-am zis am fost plecat si am cumparat kitul( 450 lei) cutia de viteze la mana a doua ( 245 lei) si jantele (500 lei)... si cat am fost plecat masina a fost vopsita in locurile care le curatasem de rugina:)
M-ai tarziu ma apuc sa montez cutia:P |
1 Attachment(s)
SE vinde bmw 318i E36.Pret 800euro.Masina se da cu suspensia stok .
|
il vreau eu daca se poate :D
|
2 Attachment(s)
montat bare fata
vopsit usi,praguri,capote,bari...pana diseara sper sa vopsesc si restul si sa ma ocup de motor care astept sa vina |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Tomas_SlrR frumos ursu ;)
Asta e passatu lu taicamiu :D |
2 Attachment(s)
Ntzdra: frumos passat-ul
Tomas: frumoase aman 2 Kidfordrift: mersi frumos Azi am luat din targ o pereche de Schmidt-uri albe cu 100 euro fara cauciucuri si le-am montat cauciucurile de pe table.Nu sunt definitive, dar decat table, mai bine astea. Doua poze: |
Quote:
am dus capota de la golf sa ii fac un bad boy look :D sper sa iasa ceva |
4 Attachment(s)
Asa deci aseara vam zis ca am o surpriza,dar am din pacate si o veste proasta
Vestea prosata: Mercu a suferit un accident,masina era in parcere si un "destept" cu un tir cica nu a observato in timp ce dadea cu spatele si a lovito in plin,ce a mai ramas intreg este volanul si bateria O sa-mi dea asigurarea despagubire totala aflu saptamana viitoare cat si cum Vestea buna: Ieri am vazut un anunt in care scria ca,cauta manager la un club din Mamaia,am luat postu si ca masina de serviciu mi-a dat un Mini John Cooper Works cu doar 5km la bord Iar Bel air-ul a fot trimis la Vopsitorie si il prepara ei,iar miercuri vine acasa |
3 Attachment(s)
Am montat suspensile HKS pe golf si am lasat masina putin mai jos.
De maine se va relua munca la E34 lui taboku. |
1 Attachment(s)
@ionut.alex63-uite ce a plecat azi spre tine.
La GT-R se asteapta alte brate ,arcuri,telescoape fata/spate, pe saptamana viitoare va fi Low&Slow |
2 Attachment(s)
imi cer scuze, nu am mai postat de multa vreme si nu am urmarit topicul..
mi-am vandut golf-ul mk2 cu 9500 de eur si cu bani stransi de-alungul timpului mi-am achizitionat un Subaru WRX STI hatchback din '08 :">. pentru cei care nu stiu , cumparasem un golf mk3 distrus , de la un prieten si i-am pastrat motorul de 521HP , ce fusese montat cu greu pe golf, si l-am montat pe subaru. masina este o mica bestie acum :-". am de gand sa lucrez mai mult la puterea si stabilitatea masinii , si mai putin la exterior. vreau sa rupa masinile la semafor :oops: ieri am comandat arcuri si amortizoare GReddy Type-R iar maine ar trebui sa vina. poimaine maxim le voi monta pe masina:D cateva poze cu masina : |
| All times are GMT +2. The time now is 05:29. |
|
- Copyright 2026 4Tuning