![]() |
|
Re: POZE CU PRIETENELE, AMICELE VOASTRE
Quote:
Sunt chiar prietene! Uni le si cunosc. Chiar asa sa crezi ca pun de pe net poze ... a nu le-am facut eu asta e altceva... Nu vezi una e chiar la masina mea. |
2 Attachment(s)
Quote:
Gusturile nu se discuta, iar pozele mai denatureaza realitatea. Poate in asta e mai bine. Si mai pun unsa cu cea care sune ca e de pe net. |
1 Attachment(s)
Sasha, cand ai fost la hunedoara???? :-P (acum o luna? ...si n-ai zis nimic! :( )
|
Quote:
Cred ca in curand o sa i se ceara harta cu trasul dinante pe un an. Glumesc, sigur ca merita atentie si chiar daca-mi pun pe multi in cap mai ales pe fete, consider ca interesul multora fata e de ea e pe deplin justificat. Consider ca pe langa, ca e de departe cea mai atragatoare, are si companie(pozele) interesanta, prietenele.In plus felul in care apare dispare si cum scrie incitand lumea e chiar inteligent, o inteligenta rafinata, iar pentru multi periculoasa. Are toata consideratia si respectul meu, mai rar asa fete interesante si originale.;) Daca aveti ceva de comentat...DA raspunsul meu e DA. |
Quote:
n`am avut de unde sa stiu k pe cineva chiar intereseaza dk ma duc acolo sry,data viitoare o sa te anunt PROMIT |
seba ... bruneta e misto sunt sigur de asta ..dar aparatu o scoate aiurea rau de tot..trasaturi are misto... ! un aparat adevarat si o sa fie super presimt eu;)
ps: poze cu blonda in alte imprejurimi inafara de salon nu ai? poze din viata ei de zi cu zi :) nude alta dar imi place ! slabiciunea mea BLONDELE soarta 8) |
HA HA HA !!! Blondele RULZZZZ din pct meu de vedere...I want more blondes...:P
|
Quote:
|
uneori trebuie sa te multumesti cu ce ai .. :)
|
Quote:
hahaha ..asa e ! dar a fost tare oricum BLONDELE rulllllzzz dar el nu se bucura de una! :D in cazu asta ar fi bine sa te reprofilezi Hooligan! ;) |
1 Attachment(s)
Fosta....actuala prietana....viitoare nevasta...
|
Quote:
adevar ca pozele denatureaza persoana ;) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Doar o amica & me....
|