![]() |
|
3 Attachment(s)
....pozeeeeee :D
...tura 2.... tura 3... ...si ultima ....a 4 a :D... dar asta e mai mult pentru FRS + DADI...cu dedicatie :lol: |
Re: Intalnire 4tuning HD / Deva
mare domn ca de obicei....10 x
|
Super smekere pana acum!!
|
Nota 9 pentru poze Gelu'. Daca nu erau trei sfert de poze numa' cu beamveuri primeai 10 :-P
|
faina intalnire :P ,lume multa.Bine ca n-am fost acasa ca batrana mea nu se integra bine pe acolo :))
sNap7 ce-i cu tatuaju' ala? Tradu si mie :lol: |
Quote:
|
pai se pune si el bine cu moderatorii ... poate ajunge si el un pui de mod :) ... de aia face foto numai cu BEAMVEURI ....
|
Davides tu ai o bila neagra ca nu ai venit la intalnire...taci acolo!! :p
|
Quote:
|
deci a fost o chestie de "family reunion" si n-am putut dar sper sa vin si eu la "the next" ... sa ma traga in chip si pe mine Gelu :) ...
OFT: "Bah eu sunt singurel la work ? :D " Ce-mi place SIR cum a iesit ... ii pun in startup fotografia :) ... |
Din ce se vede in poze a fost super, din pacate eu numai la 5.30 am intrat in Deva :(. Sper la urmatoarea sa fie tot asa multa lume. Pozele sunt super , propun sa fie Gelu fotograf oficial la intalnirile Deva-Hunedoara :-D.
|
Este deja fotograful oficial si dupa cum se vede se descurca de minune.Trebuie numai putin incurajat.
:peace: :drunk: |
Faine pozele:)...si nu numai....pare sa fi fost o intalnire reusita:)La mai mare...
|
Cateva poze+clipuri si de la mine.Nu am filmat mult pentru ca e aparat foto si nu are microfon...deci nu inregistreaza si sunet...:D Data viitoare aduceti o camera...
|
pai atunci cumparati si microfon :D ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:47. |
|
- Copyright 2026 4Tuning