![]() |
|
re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
ms 05aBi , eu nu ma prea pricep , si nici nu stiu care este faceliftul ,:sad:, stiu doar ca al meu este din 79, si nu stiu ce sa cumpar.as cumpara toata instalatia poate o gasesc la cineva , de tija am fac rost, trebuie sa o primesc.sper, are defapt din 4 cate sunt numai 3 si sper sa fie si ceaa care imi trebuie printre ele .de lasat pot sa o las asa cu furtunul acela dar partea prosta este ca vine vara si imi baga tot timpul aer cald inauntru. sper sa gasescla cineva . ms muuult de raspuns si stima
|
salut am si eu un e 21 si astazi miam rupt grupul la el cum pot gasi si eu unu eu am motoru de 2000 cmc
|
Quote:
|
Quote:
|
@ saby-sebastian mai promt de atat nu cred ca se poate , masina arata destul de bine, motorul e tot de rechin sau e transplant de pe e30 ??
@Jamaicanu: da intrebarea era daca ai lua-o de la capat cu o masina cu actele ok , exclud combinatile cu acte ,recarosari si schimbari de motoare http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...-10416686.html vad ca anuntul e din data de "(Data anuntului 1/9/2011 )" Quote:
as prefera masini prin zona , pana in timis e drum lung a fost inainte de anu nou unul din la brasov 320 , gri , stie cineva cv de el arata chiar bine la exterior , era din 78 parca ,cu oglinzi metalice interior bej , si nuca de sticla cu floricica in ea :lol: |
Quote:
|
chiar daca alegem locatia, trebuie sa stabilim perioada ca asta e cruciala pentru toti. eu propun inceputul lui august
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Da ar fi bine in august ca asa am si eu timp destul sa-mi pregatesc recul...
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:08. |
|
- Copyright 2026 4Tuning