![]() |
Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!
Caut o plafoniera pt golf 4 (cea cu 3 becuri) are cineva?
|
Un service care reconditioneaza si vopseste jante la un pret decent si calitativ? De SFERA auzisem ca iau o 'vacanta".
|
Quote:
Quote:
|
Multumesc de informatie.Pretul e bun,dar e cam departe Bucurestiul doar pentru atata lucru.
|
e cineva in constanta care are presa de roluit aripi?
|
Quote:
mi se pare ca avea..nu pierzi nimic daca il suni |
Repet intrebarea...cunoasteti pe cineva priceput la reconditionat si vopsit jante ? e destul de urgent...
|
Salut!
Aveti idee, gasesc undeva in Constanta de vanzare anvelope Toyo sau Federal? :?: Multumesc anticipat! |
Quote:
toyo stiu ca aveau cei de la A-Z |
are cineva aruncat prin garaj pe undeva vre`un cauciuc sau set sau whatever 165/175 45/50 r 15? sunt doar curios cum dau pe jantele mele sa stiu daca ma apuc sa imi iau 4 buc
|
Unde pot face si eu distantieri ? Un numar de telefon...
|
Salut.
Pe un motor Renault 1.9 D s-a ars o bujie incandescenta. Pe el am set de la Bosch. Pana cumpar alta bujie Bosch, pot folosi o bujie de alta marca (Falke) ? Este vreo problema ? Ambele modele se potrivesc pe acest motor. Ma gandesc ca nu ar fi vreo problema. Mersi. |
nu conteaza marka bujie sa fie :D
|
Quote:
|
Doresc sa imi reconditionez si eu manerele de pe usi de la un Golf 4. Dupa ce scap de 'stratul' care se exfoliaza de pe maner, cu ce vopsea as putea da peste?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:12. |
- Copyright 2026 4Tuning