![]() |
|
Re: Cand au inceput circuitele in Romania?
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de citit am citit tot si zilnic chiar ma enervam de ce nu se mai scrie mai mult aici , dar nu are rost sa ne dam nume , e mai cool sa vedem ce zice unul de altul nestiind exact cu cine se vorbeste de fapt . Nu am chef sa imi povestesc viata , imi place sa o vad pe a altora cu aceasi inima de RACER ca si mine . |
Quote:
|
Daca tot suntem la capitolul TURBO Grigoras, cam pe la ce putere se invartea motorul ala in configuratia si setarile de top? Intreb deoarece informatiile care se gasesc pe diverse forumuri auto sunt contradictorii, vehiculandu-se puteri intre 300 si 450 de cai putere. Este o curiozitate personala, plecata din pasiunea pentru motoarele/chiulasele de R5 Alpine si din faptul ca totusi are si motorul asta limitarile lui. Stiu ca s-au folosit multe "siretlicuri" pentru cresterea puterii motorului (defapt, mai aflam pe-aci ce si cum :) ) dar totusi cifrele vehiculate mi se par mult prea mari.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
din citeva discutzii intre Nicu si Werner stiu ca motorul folosit de Nicu era in stare sa produca 210CP per litru,deci undeva la 300 CP.atit nu a folosit niciodata ,fiindca nu a fost necesar Nicu a fost un pilot inteligent care stia sa protejeze motorul.Nicu si Werner nu au fost prieteni la catarama niciodata,dar sau respectat reciproc,Nicu a avut nevoie de un adversar,altfel ar fi fost plictisitor.In prima faza barcheta a avut motorul de alfa 1300,cam slab,Werner a avut de gind sal inlocuiasca cu unul de 1600,dar dupa discutia cu Nicu a renuntat,efotul financiar ar fi fost mare si fara rezultate
Racer,cea ce spui tu cu dilatarea bielelor este adevarat,dar in cazul motorului turbo nu aduce mare lucru fiindca raportul de comprimara(nu compresia)era undeva pela 8,5 la 1,si prin supraalimentare se modifica exemplu la presiunede 1 barr cca 18,0 la 1 |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Puiu Bucur pe circuitul de la Zalau 1986
|
Quote:
|
Quote:
|
Domnule racerVTM ! ma scuzati ca intervin acuma. Dar daca Grigoras nu a fost bun,Bibiri nu a fost bun,ala nu, ala nu.... dupa parerea dumnevoastra a fost cineva bun ?!!
AAA. SI inca o remarca! Spuneti aici cu o aroganta maxima ca ati mers mai mult in curse decat altii la plimbare. OK ! dar depinde cum ati mers....:arrow:;) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:06. |
|
- Copyright 2026 4Tuning