![]() |
Re: Diverse discutii
pai ca sa fie atmosfera si la finish nu?:lol:8)
|
Atentie tovarasilor din I.J.P. Ph ! (in caz ca va mai uitati pe site-ul asta)
Retineti si evitati ! http://www.viatalaserviciu.ro/view_v...e=&category=mr |
pfoai,dar nu mai are omu' voie acuma nici sa ia şpaga cu voi...el cu care bani sa isi ia gogosi ca sa faca burta,daca nu ii da nimeni nimic ??
|
ATENTIE MAREEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!
Pentru cei care viziteaza garajul lui adi&fane....DONU a postat un aparat la intrare, o masinarie a diavolului pot spuuuuuneee my bbbbroooootherrrsss annnddd sissssssteeeeerrrsss.Masina care serveste "ceai"(lipton NSL) adica sub acoperire ....NU beti sub nici o formaa creeaza dependenţa racing.....primele simptome au aparut deja: adi care a baut s-a apucat sa monteze turbo pe un motor deja calat...fane a adoptat doua pisici(lucraaaareeea ghiavolului)pisicile NSL...sunt curios daca o sa le puna turbo si la alea:-P:-P...Toate astea pentru ca acest guru e in cautare de adepti la filiala sa.SO aveti maaaaree grija. Noroc cu micuţul roboţel R24x4D2 sau 10&10 cum il stie lumea deja a analizat continutul si ne-a vandut pontul. |
cum ma sa monteze turbo pe motor calat ?? =))
tare rau "avertismentu" |
Deci "Albulescu" s-a pus pe treaba eu cred ca e sponsorizat mai de sus cu aparatele astea "cafea wanna be" care de fapt sunt pentru altceva:twisted:
|
boss...hau.....ma duc repede sa vars ca am baut si eu o cafea......
droguri........ufffffffffffnuuuuuuuuuuuuu:lol::lol : |
Quote:
|
|
Quote:
|
Erau beti, pentru mine oamenii beti la volan nu reprezinta nimic!
|
Quote:
... vai d noi ceilalti...fraierii, cica ei... |
Strangerea la 8 la Petrom-Metro.Ne strangem ca sa ne adunam ca sa plecam la munte :D
|
8.....8 si ceva.......FIX....:)))
|
Ce ati mai facut ma la munte?Eu am luat o teleu cu Remus spre Ploiesit ca nu aveam ce face cu V-urile alea pe zapada aia.Plus ca la frigu ala imi faca nazuri si bateria de pe XPP-eu :D
|
eu am urcat cu ajutorul lui boby mom........ramasesem pe loc,am dat a 1-a.....m-am dat jos din ea si fumam o tigare:))........am ars-o de-a latu doar pe drumu spre parcare si am luat de vreo 3 ori niste gramezi de zapada:))......
|
da cam greu cu urcatu datorita conditiilor meteo nefavorabile am reusit sa urc singur in cele din urma insa am pus-o de-a latu in fata lu sacalu !:lol: incercand sa ocololesc "queen of drift" care tot de-a latu erau in postura echipajului "777 padurarii" :lol:
|
eu zic ca titlu de king of drift sa il dam lui skama....a pus-o de-a latu unde nimeni nu avea curaj.....chiar nici el...:))):)):))
daca vrea sa dea el explicatii ,bine....daca nu ramane la actualul...:)) oricum pt mine el este acum ca am fazut faza,care s-a intamplat chiar in fata mea...:)) |
1 Attachment(s)
..........
|
Mitsubishi Pajero (IMS-ul) a fost la inaltime aseara :P....si eu care vroiam sa plec cu Tweety..:))
|
Quote:
Bobi trebuia sa iei tarif ca nea Fane " 50 " ron pana sus la parcare !:lol: |
daca venea nea fane .. ne ducea la passhhhhhareea albasshhtraaa!!!
|
Quote:
A venit direct la mine cand montam automatul de "cafea" si a zis: - Hai boss, nu ma cinstesti, vreau si eu un pahar! Si l-am servit bineinteles. Licoarea este reteta mea proprie, nu suntem legati la reteaua de la Bucuresti. E o reteta noua si unica, bransamentul este al Ploiestiului si toti membri primesc gratuit "cafeaua". :twisted: |
"Team 777 Padurarii" Ramane la Conducere.... Momentan Plec din Ro. Ii Las Sarcina de a da Coroana "King Of Drift" Lui Jakalu....!!!
|
|
Quote:
|
o sa iau oscaru :)))
|
Yeahhh!!! jakale sunt online boss!!!10 p linie pt fratilii poponete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Inferno rulzzzz. no urin needed!!!
|
dedicatie de la mine pt FRAM...5000 de goldaneeeeei si un calorifer sa aiba si el caldura in frigider.:))........ce asculta el la 400 cand se uita la nr meu de pe spate.....:)):)):))
https://www.youtube.com/watch?v=EukrAXIySSc |
dedicatie de la trio fantastic....in drum spre Bucuresti!!!
|
Quote:
|
Deci masina mea in primul rand nu am muzica pe ea,deci nu am ce sa ascult in masina si in ultimul rand baga caldura,am martori Remus,Skama etc.
Deci racerii mei dragi va iubesc si nu ma mai invidiati atat ca e pacat,o sa crestetzi si voi mari :))) =)) |
ultima data cand m-am suit eu aveai si muzica si nu prea baga caldura.....nu o mai da de gard acum.....:)))):)))
ai pus antigel ma? |
Da ma am pus :)
|
|
Cobra cel mai tare raisar...! Jakal n avem bani de cauciucuri d burn cobra lasa lama de p vene!
|
Da Jakalu ma da.
Deci,sa lamurim problema dragii mei.Eu m-am dus sa imi fac resoftare si injectoarele de 24 de valve si cu saiba aia.Pe cand ala mi-a zis ca imi face,dar nu promite nimic.Acu ca am dat alea jos tot,tot o sa ma duc din Nou la el pentru a regla calumea motoru.Eu cand abia am scos masina,Jakalu poate sa zica ca masina mea tragea mai bine ca a lui,fara buton din partea lui.Deci in concluzie frigideru fram merge mai prost pana ii fac resfotarea aia.Aia e mi-am luat o la ***,recunosc public.etapa urmatoare o sa fie la primavara cand o sa fie o supriza :)) sa va arza catranu de tigani. Quote:
|
cel place la el ca e corect si recunoaste......deci sef la 2,5 12v anu asta e HEL...:))
|
Da fratiorul anu asta al tu e sef la 2.5 ma multumesc momentan cu locul 2.
Cupa pierzatorului trebuie in schimb sa i o dam lu ANDREI PGV-ULLLLL! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:36. |
- Copyright 2026 4Tuning