![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
1 Attachment(s)
Quote:
la partea din dr a barii, jos, nu trebuia sa s mai vada plasa ci peretele interior; fatza d partea din stg bordura e prea mica. la acea parte a barii unde este incercuita eu zic k puteai sa-i faci o terminatie mai pierduta, pare cam brusca acea terminatie, din punctu meu d vedere. oricum una peste alta maina e mai mult decat ok. |
pai tocmai ... prin geam se vd tot alb eleronul :p
pimp masina arata senzational ... partea de sus la aerisirea din dreapta nare aceasi forma k cea din stanga... in rest nu vad nik in neregula |
Ace: sa mor daca eu vad eleronu' prin geam. Arata-mi-l si mie ! :lol:
|
1 Attachment(s)
Quote:
tre sa t uiti in paralel la poze, f atent. |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jur ca mai aveam putin si ma duceam la oftalmolog! :lol: Merci George! PS: ca sa corectez, am facut reflexie a peisajului acolo ! :wink: |
PIMP - foarte tare!!! ... ai lucrat foarte in detaliu ... singuru lucru de care pot sa ma leg sunt reflexiile plasei care in anumite parti sunt ireale ...
ORICUM FELICITARI ... |
ms man :) sper k urmatoarea masina sa fie si mai buna
|
Felicitari Andy ... prea tare lucrarea eu nu o pot critica ca inca nu am ochi sa iti observ tie greselile :shock: Sper k urmatoarea sa fie si mai tare :D BTW ti-au spus-o multi: De ce nu faci o Dacie X-Treme VT?? :D :D
|
Pimp dak nu vad bine sa-mi zici.......umbra oglinzii din stanga...cum te uitzi la poza ee tot aia care a fost si la cealalta oglinda......puteai sa o faci otzr mai ascutzita ;) dak mi-am bagat nasu unde nu-mi ferbe oala.....scuzatz...atat am vast si eu :rolleyes2
|
2 Attachment(s)
:???: :rolleyes2 :chew: :chew: :blink: :blowme: :ciggy: Cometatzi:arrow:
|
Quote:
|
capota bad boy e cam nasoala....bara fatza e cam flat......roata spate e cam nasol potrivita, lumina,etc.........
|
Geamanu........plasa ee tot aceeasi numa ca o trebuit ca sa o mersc ca am luat-o de pe o poza cu rez mai mica :( da ms d obss
|
2 Attachment(s)
comment acilea la min .... btw-I'm back :D
puteti baga commenturi si aici http://www.photoshopedup.com/forum/v...?p=91403#91403 |
moama L33L00 super tare lucrarea
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:09. |
|
- Copyright 2026 4Tuning