![]() |
|
re: Club Ford Capri
|
Salut
Are Cineva O Caseta De Directie Cu Servo De Sierra?
Am Nevoie Urgent....si Un Pret Daca Se Poate...multumesc Anticipat |
Salutare caprarilor!
Am reusit sa mai intu si eu pe aici. Observ ca ne-am inmultit si asta ma bucura. Totodata ma intristez sa vad ca nu scapati de probleme, si nu va bucurati conducandu-va caprele. Intre timp mi-am facut motorul (set motor) si merge ok. Mi-ar prinde bine cativa caluti in plus dar asta e. Am insa o mica problema cu vasco-cuplajul. S-a blocat si-mi urca apa. Nu reusesc sa gasesc un vasco-cuplaj nicaieri. Are careva vreo sugestie? In rest ma bucur de ea in fiecare zi! Va doresc bafta si sper sa ne intalnim anul acesta cu totii undeva. Pana atunci "Spor la treaba!" |
cum adica s-a blocat visco? o anulezi pur si simplu, adica o blochezi..ii dai 2 afturi si-o pui pe direct; eu asa am la ford...merge chiar si cu elice mai mica
PS:asta e metoda de rezolvare rapida si ieftina, nu e aia care trebuie :D |
Quote:
|
Tocmai asta e problema, ca s-a blocat, adica merge in acelasi timp cu pompa de apa! Din cate stiu eu, vasco cuplajul functioneaza independent si rotatiile lui trebuie sa fie mai multe decat ale pompei, tocmai ca sa raceasca mai bine. Acum imi fierbe apa!
La ventilator electric cu termocupla m-am gandit si eu, dar as vrea sa-l las original. Credeam ca imi puteti spune unde gasesc asa ceva sau daca merge de Sierra sau altceva . Oricum merci! |
1 Attachment(s)
are idee cineva unde s-ar putea gasi astfel de jante.. sau asemanatoare...
|
http://www.razorwheels.de/razor_shop/ aici gasesti multe !!
|
Quote:
|
Quote:
|
eu zic termostatul e blocat
|
Quote:
|
nu... ai tu ceva?
|
da...
dar cred ca sunt putin mai scurte..?? sau mi se pare..???? vb pe messs..?? |
da... ar trebui sa fie in pod..... sa ma uit sa fie perechi......da buzz.... cand intri pe mess....
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:28. |
|
- Copyright 2026 4Tuning