Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

Silencer Power 06-02-08 14:55

re: Club Ford Capri

http://cgi.ebay.co.uk/Ford-Capri-3-5...QQcmdZViewItem

mishawrc 06-02-08 22:34

Salut

Are Cineva O Caseta De Directie Cu Servo De Sierra?
Am Nevoie Urgent....si Un Pret Daca Se Poate...multumesc Anticipat

jaguar211 06-02-08 23:26

Salutare caprarilor!
Am reusit sa mai intu si eu pe aici. Observ ca ne-am inmultit si asta ma bucura.
Totodata ma intristez sa vad ca nu scapati de probleme, si nu va bucurati conducandu-va caprele.
Intre timp mi-am facut motorul (set motor) si merge ok. Mi-ar prinde bine cativa caluti in plus dar asta e. Am insa o mica problema cu vasco-cuplajul. S-a blocat si-mi urca apa. Nu reusesc sa gasesc un vasco-cuplaj nicaieri.
Are careva vreo sugestie?
In rest ma bucur de ea in fiecare zi!
Va doresc bafta si sper sa ne intalnim anul acesta cu totii undeva.
Pana atunci "Spor la treaba!"

Bytzu 07-02-08 12:22

cum adica s-a blocat visco? o anulezi pur si simplu, adica o blochezi..ii dai 2 afturi si-o pui pe direct; eu asa am la ford...merge chiar si cu elice mai mica

PS:asta e metoda de rezolvare rapida si ieftina, nu e aia care trebuie :D

cosmineloo 07-02-08 17:37

Quote:

Originally Posted by jaguar211 (Post 1340549)
Salutare caprarilor!
Am reusit sa mai intu si eu pe aici. Observ ca ne-am inmultit si asta ma bucura.
Totodata ma intristez sa vad ca nu scapati de probleme, si nu va bucurati conducandu-va caprele.
Intre timp mi-am facut motorul (set motor) si merge ok. Mi-ar prinde bine cativa caluti in plus dar asta e. Am insa o mica problema cu vasco-cuplajul. S-a blocat si-mi urca apa. Nu reusesc sa gasesc un vasco-cuplaj nicaieri.
Are careva vreo sugestie?
In rest ma bucur de ea in fiecare zi!
Va doresc bafta si sper sa ne intalnim anul acesta cu totii undeva.
Pana atunci "Spor la treaba!"

electroventilator. si scapi si uzura accentuata la pompa de apa.

jaguar211 08-02-08 00:03

Tocmai asta e problema, ca s-a blocat, adica merge in acelasi timp cu pompa de apa! Din cate stiu eu, vasco cuplajul functioneaza independent si rotatiile lui trebuie sa fie mai multe decat ale pompei, tocmai ca sa raceasca mai bine. Acum imi fierbe apa!
La ventilator electric cu termocupla m-am gandit si eu, dar as vrea sa-l las original. Credeam ca imi puteti spune unde gasesc asa ceva sau daca merge de Sierra sau altceva . Oricum merci!

cv-03-btf 08-02-08 07:44

1 Attachment(s)
are idee cineva unde s-ar putea gasi astfel de jante.. sau asemanatoare...

zolley 08-02-08 17:32

http://www.razorwheels.de/razor_shop/ aici gasesti multe !!

panaitescud 09-02-08 15:53

Quote:

Originally Posted by dan_kamikaze (Post 1337471)
Stie cineva un mk3 de vanzare...nu conteaza starea...acte si nr noi...

incearca sa-mi faci o oferta..;)

cosmineloo 09-02-08 16:02

Quote:

Originally Posted by jaguar211 (Post 1342907)
Tocmai asta e problema, ca s-a blocat, adica merge in acelasi timp cu pompa de apa! Din cate stiu eu, vasco cuplajul functioneaza independent si rotatiile lui trebuie sa fie mai multe decat ale pompei, tocmai ca sa raceasca mai bine. Acum imi fierbe apa!
La ventilator electric cu termocupla m-am gandit si eu, dar as vrea sa-l las original. Credeam ca imi puteti spune unde gasesc asa ceva sau daca merge de Sierra sau altceva . Oricum merci!

mai nene! stai asa. cum sa se invarteasca mai repede decat pompa de apa? cuplajul se invarte mai incet in faza cand e motorul rece. cand se incalzeste apa din motor de incalzeste si azul care intra in cuplaj. vascocuplajul functzioneaza pe principiul bimetalului. cand axul incalzit, la randul lui incalzeste bimetalul din cuplaj, acesta se comporta ca un ambreiaj, cuplajul pe axul pompei, iar elicea la avea aceeasi turatie ca si pompa. iar daca tzie itzi fierbe apa pe vremea asta cred ca tre sa te mai iutzi si la alte cauze; cuplajul e nevinovat. ia vezi de aer pe instalatzie daca nu ai autoaerisire, sau daca au vreun furtun infundat, (ala spre calorifer) sau daca nu vezi caer e treaba cu garnitura de kiulasa. ori ai apa in ulei, ori ulei in apa, ori la ralanti sufla in borcan. gata ca ma dor destele

codrin44 09-02-08 23:16

eu zic termostatul e blocat

cv-03-btf 10-02-08 08:17

Quote:

Originally Posted by codrin44 (Post 1346843)
eu zic termostatul e blocat

ai facut rost de patroanele de la telescoape..?????

codrin44 10-02-08 11:04

nu... ai tu ceva?

cv-03-btf 10-02-08 11:57

da...
dar cred ca sunt putin mai scurte..??
sau mi se pare..???? vb pe messs..??

cv-03-btf 10-02-08 12:31

da... ar trebui sa fie in pod..... sa ma uit sa fie perechi......da buzz.... cand intri pe mess....

All times are GMT +2. The time now is 18:28.

- Copyright 2026 4Tuning