![]() |
|
Re: Poze
Cat poate fi taxa la un motor de 7.7 litrii non euro? :D
|
:):):) cred ca mai mult decat mult.
vezi la stiri era un link catre taxa de inmatriculare. |
inseamna ca i moca
|
|
aaaa nu merge siteu :D
|
merge ca acu am intrat pe el
|
da merge... atunci cand am incercat nu mergea ....
|
Re: Chat
Buna.ma oameni buni acuma fac scoala de sofer ...8-| si vreau sa imi iau un bmw 318i sau 320 da adus de dincolo...da pana in 4 mi de euro da faza ii ca tata tot zice sa nu imi iau bmw ca is foarte scumpe piesele...? acuma va intreb asa ca eu nush prea multe la masini,deci cum ii cu bmw`urile astea E36 ? is acceptabile preturile sau scumpe ori intre? in rest merg binisor asa pt un incepator ??cu timpu vreau si ceva tuning la masina si nus om dela ce sa ma scoata bani din casa da ma refer ca, cu timpu sa le fac pe toate da merita masina asta? dativa cu parerea plss.astept pareri
|
Parerea mea e daca acuma termini sc de soferi sa-ti iei o dacie cu max. 15-20 mil si cu aia te poti da linistit. Pana te obisnuiesti cu traficul din cluj si cu tzaranii e buna dacia macar vreo 2-3 luni :twisted::twisted::twisted:
|
chiar acuma era sa scurtez masina(din nou)
coboram de la fiesta inspre mol pe str.albini si iasa o vaca de pe semenicului si avea cedeaza trecerea...ea se uita numa in dreapta (in partea in care vroia ea sa mearga) nu si in stanga de unde veneam eu. am pus frana si apoi se da jos si incepe sa ma injure ca nu vad ca ea vrea sa treaca? m`am apucat de ras nici n`am stiu daca sa ma dau jos la ea sa`i dau 2 palme sa`si revina , sa o scuip in gura ca ma injura sau sa dau cu masina in ea si apoi sa mergem la politie. de inceput ceva masina care sa nu`ti para ru daca o lovesti iti recomand. sau daca iti permiti masina scumpa cu consum mare si daca o freci de ceva si o lovesti ai bani sa o repari numai bine. |
http://www.**************/stiri/video...edie-9129.html
that was close!:shock: |
asta da noroc pur
l`o iubit dumnezo |
http://www.realitatea.net/petitie semnati si voi...JOS TAXA AUTO !!!:x
|
nu rezolvi nimic daca te semnezi, sau daca iti dai cu parerea acolo..
astia din guvern nu se iau dupa semanturile noastre de pe site-ul ala... |
m-am linistit
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:05. |
|
- Copyright 2026 4Tuning