![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
masserati:oops:
|
gamul lateral e prea opac,ar trebuii sa se vada ceva prin el
si masina parca nu sta prea bine in bg |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Un evo .. :lol:
|
Quote:
.prelungirea de la spoileru spate este putin blury si alta culoare .pragul la fel ..alta culoare .spoilerul fata foarte bun c/p dar e cam blurry .reflexiile sunt cam ireale.. bafta |
omB* - arata bine dar ai umbra rotii spate ireala ;)
aic_keemo - facusi, facusi tuning? SodAbubble - masina ta pluteste, si reflexia in geam de la ce e? |
Quote:
bafta |
Quote:
nu ti-e ca mi-ai cam copiat masina ? https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/29996-battle-toyota-supra-x7.html a 4-a supra e a mea...cam seamana nu ti se pare ? |
poti si mai explicit...si sa dai si un link cu lucrarea lui??
|
am si eu nevoie de un tutorial...pentrui reflexii va rog
|
incearca la help & cereri bla bla bla .. stiam k am un tutorial p undeva prin calc cu reflexii... dak il gasesc ;) il postez
|
2 Attachment(s)
sorry de double post ...dar vad k nu e nicio miscare p'aici si m-am gandit sa mai postez si io ceva ... :evil:
|
Quote:
|
Quote:
din ce vad eu cam seamana . . . :shock: |
Quote:
|
2 Attachment(s)
eu am folosit donor ptr battleu ala masina asta...trebuia sa zici atunci ca te-am copiat...
|
asta e lucrarea lui...acum...care pe care ne-am copiat?
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...&d=1189090006e |
Quote:
|
Quote:
|
multe "supre" au asemenea body kit ..o fi c/p dar nu dupa masina ta stai linistit .. nici dupa alt vt ... ;)
bafta |
terminati ma . . . eu glumeam
am folosit toti acelasi donor , eu da , voi poate :lol: |
2 Attachment(s)
comm plz.. :X
|
Quote:
bafta |
4 Attachment(s)
ultima tampenie
90 la suta brush singurele lucruri copiate sunt plasa si jantele all comments are more then welcome :) stiu de roata veche care se vede ,o rezolv si fac un update :) |
Quote:
la prima masina ..ref. p asfalt sau ce e ala ...total ireala.... din cate stiu eu la vw asta cand se ridica , capota se vede radiatorul / intercoolerul..., motorul e putin off angle. a doua masina .... imi place paint jobu :P reflexia p asfalt la fel .. mai trebuie lucrat... oglinzile .. alta culoare decat masina ... is multe de comentat ... dar sunt sigur k vor fi remediate .. ;) bafta |
2 Attachment(s)
misto rebrush`u BMWFan...am facut si io un Volvo,rugina e brush,barele din crom sunt la fel brush...
va rog io sa va abtineti daca aveti de gand sa`mi ziceti ca mai rau am stricat`o,anyway,dati si voi un search pe google cu HoodRide sau RatRod |
hori: nu imi prea place cum se vede rugina pe usa... linia aia mise pare prea groasa...nujh...in rest e misto. nota 10 pt idee;)
bmwfan: la faruri...inca e reflexie de exterior...si e si sporita de tine prin efectele aplicate...in rest e dragutz.. |
hori barele de crom sau ce e au iesit super
zici ca sunt reale tevile si jantele sunt cam blurry,cred ca se putea mai bine vb lui trickz nota 10 pt idee |
2 Attachment(s)
o masina mai simpla asa . de plictiseala . si de suparare ca a inceput sc :)):cry:
|
Quote:
|
mari..un twirl la fibra aia de carbon ar fi ajutat mult;)
|
1 Attachment(s)
s2000...........
|
2 Attachment(s)
si ca sa ve enervez de tot cu masina asta o pun si aici :)
|
kiar k ai dato in bara q asta :lol: ....cat ai lucrat la ea ? :lol:
|
Quote:
eu stiu ...1 ora maxim 2 :)) chiar asa rea e??/? |
2 Attachment(s)
s2k'u ptr battle'u user group....
|
@BMWfan - aia cu bulinutze e funny, dar mie un unu im place ;), backgroundul e ireal, mai bine il lasai pe cel stock, in rest legat de masina nu am nimic de comentat de cae normala ma refer ;)
tare ideea cu bulinutze ;) @SodAbubble - dunga strica tot! in rest ok! @hori_cutz_tuning - fromoasa masina, dar ca mie mi se pare ca o strica evacuarea! @mari_nsl - frumos Cddy-ul, doar o chestie, care parca nu merge capota de CF...oricum e frumos! ;) @omB* - doar ploapa e cam ireala in rest ok! @aic_keemo - arata bine doar lumina farurilor parca e imprastiata pe langa ;) |
2 Attachment(s)
si spatele lui EOS! ;)
stiu de spoiler nu am putut sa il aduc la aceeasi culoare :( |
Quote:
|
keemo spoilerul parca e prea alb,in comparatie cu laterala,farurile imiplac:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:38. |
|
- Copyright 2026 4Tuning