Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/98951-diverse-discutii-offtopic-chat-mondene-barfe-etc.html)

jakal 18-08-11 06:46

Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc

Quote:

Originally Posted by vali-05rzj (Post 4532910)
nu ! dail lu ala micu sa joace revolt pa el , ca si asa vrea tico club cai mica ptr. el ,si place ,ca poate sal conduca, nu vapoare ca ale voastre.cu stima ptr. baiaT

acum s-a razgandit....vrea kart :)...

on....nu stie nimeni ce se intampla de nu mai pot atasa poze?....

Vladz 19-08-11 17:39

Accidentu de azi noapte de pe 23 august :|

https://www.youtube.com/watch?v=Hmr-aHRSx90

tng 19-08-11 18:13

eu zic ca a avut ceva viteza atunci cand a ocolit "relantisoarele" ,altfel nu scapa masina de sub control :???:

ALEX_BZN 22-08-11 15:11

Nu stiu daca a fost vorba neaparat de viteza cat a fost vorba si de lipsa de experineta si masina care nu era prea stabila....a derapat umpic si s-a pierdut si nu a mai putut sa o tina pe drum.

mizuno 29-08-11 13:09

http://www.promotor. ro/masini-noi/news/top-10-care-sunt-tarile-cu-cea-mai-ieftina-benzina-la-pompa-8668372
v-ati facut bagaju?mergem in venezuela :D

eMH 29-08-11 13:50

Foarte tare articolul, ce noroc au cate unii :))

Aia cu subventia de 120 de litri lunar e tare rau de tot. Daca erau tigani pe acolo nu mai faceau copii pentru alocatie, ii faceau pentru benzina :)

Fara legatura cu ce am scris mai sus : Cunoaste vreunul dintre voi pe un baiat / barbat care lucreaza la Asesoft, la echipa de baschet, cu un Golf GTI / R32 foarte modificat?
O cunostinta de a mea tot ma innebuneste ca il stie el pe X, ca l-a plimbat cu masina, ca Golful ala are ~500 de cai, ca a mers cu el cu 300 si mai mergea, dar nu a mai dat, chestii d-astea. Ca tot a venit vorba, in caz ca va intrebati, cunostinta mea mi-a zis ca a bagat ~100.000 E in masina aia.

Stie cineva ceva de el? Ca mie mi se pare cam SF...

dragos2900 29-08-11 15:46

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 4552730)

Fara legatura cu ce am scris mai sus : Cunoaste vreunul dintre voi pe un baiat / barbat care lucreaza la Asesoft, la echipa de baschet, cu un Golf GTI / R32 foarte modificat?
O cunostinta de a mea tot ma innebuneste ca il stie el pe X, ca l-a plimbat cu masina, ca Golful ala are ~500 de cai, ca a mers cu el cu 300 si mai mergea, dar nu a mai dat, chestii d-astea. Ca tot a venit vorba, in caz ca va intrebati, cunostinta mea mi-a zis ca a bagat ~100.000 E in masina aia.

.

Nu ma pot opri din ras :lol: :lol: :lol:

eMH 29-08-11 16:55

Quote:

Originally Posted by dragos2900 (Post 4552912)
Nu ma pot opri din ras :lol: :lol: :lol:

Iti dai seama ca toata lumea intuieste ca baiatul ala minte mult si tuturor ne vine sa radem cand il vedem, dar nu putem sa radem chiar asa in timp ce ne povesteste. Il lasam sa termine si dupa aia zicem "wow, ce misto, sa-mi bag ****!!"

tng 30-08-11 18:42

cu ce sa curat si eu niste urme de lipitura de pe haion? scria motorizarea si modelul, am dezlipit literele si cifrele si a ramas urat acolo :D

sa dau cu polish? :???:

julaikos 30-08-11 19:20

Incearca intai cu alcool izopropilic,eu am avut niste urme urate de rasina de brad si le-a curatat foarte bine iar vopseaua si lacul au ramas in continuare pe masina,fata de un diluant sau benzina care le-ar fi atacat :rolleyes2

eMH 30-08-11 20:27

BTW, cand am cumparat masina avea in geam hartiile cu anuntul si acum au ramas urme de scotch acolo. Tot ma chinui sa le dau jos de cand am luat-o, dar nu imi dau seama cu ce. Am incercat sa le razui, dar mai tare s-au intins.

julaikos 30-08-11 20:33

Acelasi alcool izopropilic :P tamponezi putin peste pete cu o carpa umezita cu alcool si apoi freci :twisted:

tng 30-08-11 21:52

si de unde sa iau 50-100ml de alcool izopropilic :???: ca nu cred ca imi trb mai mult.......

julaikos 30-08-11 21:56

In spate la cinema patria la magazinul de componente(valmari) sau la densitron ;)

tng 30-08-11 22:02

merci frumos! ;)

All times are GMT +2. The time now is 22:23.

- Copyright 2026 4Tuning